https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/februar/2013-8-boesse-p.jpg
Kærlighed og sex

Sådan har bøsserne sex - og det kan du lære af dem.

19. september 2014
af Tidens Kvinder
Foto: shutterstock
I virkeligheden burde vi kvinder være lidt mere som mænd i sengen. Her får du 11 tips fra bøsserne, som vil gøre dig til en bedre elsker.

I virkeligheden burde vi kvinder være lidt mere som mænd i sengen når det kommer til egen nydelse og det at turde. Læs med herunder og få 11 sex tips fra bøsserne som DU kan bruge til at få et bedre sexliv.

1. Gør lidt mere ud af dig selv

Hetero kvinder klæder sig først og fremmest lækkert på, når de skal i byen, men mange har en tendens til at køre lige lovlig meget campinghabit derhjemme. Bøsser sørger for at se godt ud - de er meget bevidste om, at en mands lyst er tæt forbundet med det visuelle, og derfor har mange af dem toptrimmede lækre kroppe og kan lide at vise dem frem. Du behøver ikke nødvendigvis sidde og se "Skadestuen" i den lille sorte og de frække stiletter, men hvis du kravler i joggingtøjet og er sofakartoffel hver aften, kan du være helt sikker på, at din partner ikke tænder specielt meget på det.

2. Tag fat

Når du skal give ham et håndjob, så prøv at holde lidt fastere om den, end du plejer. At røre ham blidt og blødt er en dejlig og let måde at gøre det på, men mænds hud er tykkere end vores. Hvis du er for blid, er det ikke sikkertt, han kan mærke det store. Prøv dig frem - og lad ham sige til, hvis det bliver alt for hårhændet.

3. Spring på ham

Mange hetero kvinder venter med at tage initiativ til sex, indtil de er kommet ind i sengen. De fleste bøsser har et mere lige-på-og-hårdt sexdrive og er ligeglade med, om det er i badet, køkkenet eller på klaveret. Sex i sengen er dejligt, men kan hurtigt blive lidt kedeligt. Hvis I absolut skal have sex i sengen, så lok ham derind på tidspunkter, hvor det måske ikke er så passende, som f.eks. når hans forældre venter i bilen udenfor, og I lige kan nå en quickie.

4. Giv ham et fingerjob

Bøsser ved, at det at sutte på en finger kan være temmelig frækt. Tag hans hånd, og før hans langemand ind i din mund. Lad din tunge sno sig rundt om den, sut den blødt, men alligevel fast, bevæg din mund op og ned af fingeren - altså alt hvad du også ville gøre ved hans pik. Hold øjenkontakten imens. Prøv det også i offentlighed, men vær lidt diskret.

5. Leg med magten

Bøsser forstår og udnytter det erotiske element i det at have magt. Sammen med din partner kan du lege både med dominans og underkastelse - med den ganske uskyldige "hvem bestemmer nu"-leg, blindfolding eller frække bindelege (brug dine strømpebukser, leg med en rulle malertape, eller køb et bondagesæt i en sexbutik). Prøv jer frem, men husk at starte i den blide ende.

6. Fortsæt selvom den ene har fået orgasme

Homomænd ikke så meget som blinker, hvis en af dem kommer for tidligt. En del af formålet med at have sex er jo lige præcis tilfredsstillelsen, og hvis det sker lidt hurtigt, så er det helt ok, for det betyder jo ikke, at hænder eller mund er holdt op med at virke - så er det bare i gang med runde to.

7. Giv hans brystvorter opmærksomed

Din partners brystvorter kan være en særdeles erogen zone. Men du skal være opmærksom på, at lige så mange mænd, der tænder på at blive nappet, bidt i og slikket på deres brystvorter, lige så mange mænd hader det. Forsøg dig frem, og bliv ikke fornærmet, hvis han skubber dig væk.

8. Prøv et lille klaps

Mange hetero-kvinder har svært ved at give deres partner et kærligt klaps eller to, mens det er noget, mange bøsser finder stor fornøjelse ved. Prøv det af på din partner, når I har sex. Bare start med et forsigtigt klap bagi og se, hvordan han reagerer. De fl este er faktisk ret vilde med det.

9. Lad ham kigge

Hetero-kvinder bliver tit flove, hvis deres partner vil kigge på, mens de onanerer. Bøsser, derimod, elsker at vise sig frem - og at kigge på andre. Prøv begge dele, for på den måde kan du både se, hvilken teknik han bruger på sig selv, og du kan vise ham, hvad der virker allerbedst på dig.

> Blowjob guide: Sådan bliver du en mesterslikker

10. Sig farvel til pleaseren

Mange hetero-kvinder har en tendens til at ville rose manden for hans indsats efter sex og føler sig forpligtede til at forsikre ham om, hvor fantastisk det var, selv om det måske slet ikke var godt. Det er slet ikke nødvendigt - de fl este kan godt selv mærke, om det fungerede eller ikke gjorde. Så lad være med at lyve eller smøre tykt på - det får ingen noget ud af. Hvis du endelig vil sige noget, så gør det kort og simpelt: "Hvor var det fantastisk" eller - hvis det nu ikke var det: "Jeg nyder virkelig at være sammen med dig". Så har du ikke sagt for meget.

11. Brug alle sider af dig selv

Nogle bøsser har stor glæde af at leve i åbne eller semiåbne parforhold. Dette er ikke en opfordring til utroskab, men prøv at lade dig inspirere af ideen: Hvis du prøver at lege med forskellige roller over for din partner, kan hanfå en fornemmelse af at være er sammen med fl ere forskellige kvinder - selv om det "bare" er dig. Skift mellem den blide uskyldighed, den hæmningsløse tøjte eller den styrende dominatrix. Justér dit outfi t og undertøj til rollen - hvidt med blonder til den uberørte, rødt til sexsirenen og sort (læder)korset til dominaen.

Læs også