https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/november/swinger-prim.jpg
Kærlighed og sex

Prøv sex på en ny måde

16. november 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
Går du og leger med tanken om at lukke flere ind i dit sexliv? Så venter der ikke bare en frisk fredag, men en hel frisk weekend forude. Der er nemlig dømt åbent hus i en række af landets swingerklubber…

Hvad tænker du, når talen falder på swingerklubber? På obskure sexlege og mystiske, sjofle mænd i mørke hjørner? Eller på noget helt naturligt, hvor folk mødes, får en kop kaffe - og måske et hurtigt knald? Eller noget midt i mellem?
Lige meget hvad, du tænker, er der nu rig mulighed for at få syn for sagn. Hele uge 46 har det nemlig været "International Swingers Week", hvor swingerklubberne sætter fokus på, hvem de egentlig er - og hvordan det foregår, hvis man kommer på besøg hos dem.

Vil aflive myterne
"Når vi ønsker at afholde en Swingers Week er det fordi at swingermiljøet ofte har været genstand for en masse myter. Mange mennesker sammenligner swingerklubberne med bordeller og prostitution. Dette faktum gør at swingerklubberne i visse lande er blevet en subkultur i samfundet som folk ser ned på", fortæller folkene bag initiativet.
"Formålet med Swingers Week er ikke at gøre alle til swingere, men at oplyse om hvad swingermiljøet er, så myterne kan blive aflivet. Swingermiljøet vil altid være en subkultur, og det skal det blive ved med at være, men det kunne være rart hvis det omkringliggende samfund så mere naturligt på swinging end tilfældet er i dag."

Åbent hus i swingerklubben
Også her i weekenden er der mulighed for at komme tættere på swingerklubberne. Flere af dem holder nemlig åbent hus, så nysgerrige sjæle kan komme forbi og se, hvordan sådan en klub egentlig ser ud indefra. Det vil ikke blive dyrket sex under arrangementerne og gæsterne kan derfor beholde deres tøj på - i modsætning til normalt.

Får du blod på tanden er du imidlertid velkommen til at blive og hoppe i kanen med de andre senere…

På Swingersweek.dk kan du finde programmet for hele landet

Læs også