https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/maj/majparforholdprim.jpg
Kærlighed og sex

Pas på! Maj måned er en dræber for parforholdet!

9. maj 2014
af Malene Fich Weischer
foto: Shutterstock
Solen skinner, bøgen springer ud og forårsfornemmelserne kribler og krabler i os. Men det er desværre ikke altid, vores faste partner, lysterne bliver rettet i mod. Faktisk er Maj måned en sand dræber for parforholdet.

Det er så yndigt, når det bliver forår: Træer og blomster springer ud, fuglene pipper, solen skinner og vi gennemstrømmes af ny energi og lyst til livet. Desværre er det bare langt fra altid, at alle forårsfornemmelserne kommer vores faste partner til gode. Maj er nemlig en virkelig dårlig måned, når det kommer til dét med parforhold.

Mange skilsmisser i Maj, og …

Ifølge en opgørelse, som parterapeut og sexolog Maj Wismann har offentliggjort, så ligger Maj måned på en tredjeplads over de måneder, der har flest skilsmisser; kun slået af November og Marts. Men endnu værre ser det ud, når det kommer til utroskab. Maj er nemlig suverænt den måned, hvor flest er deres partner utro, viser en undersøgelse, om utroskabs-sitet Victoria Milan har lavet.

> Læs også: Parterapeut: Derfor bliver vi skilt

Så mange har været utro i Maj

Hele 22% af sitets medlemmer har nemlig indledt deres affære i Maj måned, og der giver Maj en klar førsteplads i opgøret om at være den måned, hvor flest er utro. På 2. pladsen kommer August med 17%, og derefter februar med 12%.

- Maj er magisk for os nordboere. Solen begynder for alvor at titte frem, vi slapper af og smider vintertøjet. Pludselig er næsten alle, vi ser på gaden, dejlige, lyder forklaringen fra Sigurd Vedal, vicedirektør for Victoria Milan.

Læs også