Vibrationer – det er det, som kvinder vil have i legetøjsskuffen viser salgstallene fra Tidens Kvinders webshop.
Kærlighed og sex

Kvinder vil have vibrationer

30. juli 2013
af Gitte Holm
Foto: Shutterstock
Vibrationer – det er det, som kvinder vil have i legetøjsskuffen viser salgstallene fra Tidens Kvinders webshop.

Vibrationer i forskellige former hitter

Sexlegetøj sælger som aldrig før, men det er ikke hvilket som helst frækt remedie, der sælger lige godt, hvis man ser på salgstallene fra Tidens Kvinders webshop. Her er det nemlig vibrationer i forskellige former, der hitter i modsætning til de naturtro dildoer, som tidligere var meget populære.

Læs også: Vibrationer til alle - vibrator test

Er du god i sengen? - Her er 5 vaner der afslører dig...

Den helt store sællert er rabbitvibratoren, der anatomisk er udformet således, at den tilgodeser både klitoris og G-punktet. Vibratoren er så fuldendt i sin funktion, at man faktisk kan få masser af forskelligartede orgasmer - helt uden tilstedeværelsen af en mand.

- Tendensen peger i retning af, at uanset om legetøjet er enkelt eller mere avanceret, er det vibrationer, som kvinderne vil have. Det høje salg af rabbitvibratorer kunne indikere, at en stor del af kvinderne, der handler i vores webshop er singler eller at de hovedsagligt bruger deres legetøj til solosex i stedet for at bruge det sammen med en eventuel partner. Rabbits er jo sådan nogle "all in one"-remedier, hvor det hurtigt kunne blive kedeligt for en mand at være med, siger Helle Hartz, redaktionschef på Tidens Kvinder.

Enkelt og effektivt

Mange producenter lægger stor vægt på, at designet skal være smukt og æstetikken i top, når det gælder sexlegetøj, men det er ikke nødvendigvis det, som kvinderne vil have. Det helt store hit inden for klitorisvibratorer er nemlig Magic Wand, som i sin udformning minder om et helt traditionelt massageapparat til nakken og som på ingen måde signalerer noget frækt.

- Når det gælder klitorisvibratorer, er det ikke nødvendigvis et fancy design, der tiltrækker, men i højere grad enkeltheden og effektiviteten. Vibratoren skal ikke nødvendigvis kunne bippe og fungere ned til flere meters dybde, men blot kunne levere varen i form af vibrationer. Og gerne med smæk på. Magic Wand Europe, der er en topsællert i vores webshop, understreger netop dette behov, da det er en af de vibratorer på markedet, som har de mest kraftige vibrationer, siger helle Hartz.

Se hvilket sexlegetøj du finder indenfor hjemmets fire vægge

Selv om funktionen og vibrationsevnen er det umiddelbart største købsmotiv, er der også stort fokus på, at sexlegetøjet skal være sundt.

- Der har de seneste år været mere opmærksomhed omkring det sunde sexlegetøj, da visse produkter kan indeholde allergifremkaldende stoffer. Legetøjet bør ikke indeholde ftalater, men derimod kan silikoneprodukter anbefales, da disse altid er fri for farlige stoffer og nemme at rengøre, så man undgår bakterier, siger Helle Hartz.

Læs også