https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/oktober/erogene-zoner-prim.jpg
Kærlighed og sex

Kender du hans erogene zoner?

26. oktober 2012
af Elisa Lykke / Malene Fich Weischer
foto: All Over
Nå ja, man kan da i hvert fald godt komme på én erogen zone hos manden. Den er også vigtig. – Men der er mange flere! Velkommen til ”Frisk fredag” på Oestrogen.dk!

Er det hele ved at blive lige lovligt rutinepræget i sengen, eller kunne du bare i det hele taget godt tænke dit lidt flere tangenter at spille på, når du er sammen med manden i dit liv, så læs endelig med her. Vores gode venner på magasiner Q har undersøgt mandens erogene zoner - og hvad du kan gøre ved dem…

Dem over bæltestedet

* Gå i bad sammen. Overrask ham med en bodyscrub. Start med at vaske hans hår, gå langsomt frem og vask ham med masserende bevægelser. Undgå at røre ved hans pik, det er nemlig der, du afslutter din "vask".

* Ryggen er én stor erogen zone. Masser den, bid let, niv blidt, pust, klø og tryk ham på ryggen.

* Albuen kan være et stort turn-on for nogle. Ifølge en amerikansk sexekspert skulle albuen være en hotline til hans penis. Sexeksperten anbefaler, at man stryger hans albue 18 gange med fingerspidserne, og derefter slikker den 18 gange med tungen. Hmmm?!?

* Maveregionen er også et følsomt og sexet sted tæt på hans ædlere dele. Husk at kysse, nusse, dufte og slikke.


Dem under bæltestedet

* Glem ikke hans baller. Bid let i dem, masser dem og tag godt fat i dem under samleje. Nogle kan lide at mærke dine negle bore sig let ind i huden.

* Lænden bliver ofte glemt. Men det spot lige over numsen er utroligt sensitivt og har et direkte link til underlivet. Masser og kys i stor stil.

* Imens du giver ham et blowjob, kan du blidt lade din vagina glide på hans lår. Din bløde hud og dine safter vil flå sokkerne af ham.

Læs også