https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2012/oktober/201243manderogenezonerp.jpg
Kærlighed og sex

Mandens erogene zoner

3. februar 2013
af Elisa Lykke
Måske tror din mand, at han kun har én erogen zone, men han tager fejl! Det ER en vigtig zone, men der findes mange flere pirrende steder på en nøgen mandekrop.

Måske tror din mand, at han kun har én erogen zone (læs: Penis), men han tager fejl! Mandens penis ER en vigtig zone, men der findes mange flere pirrende steder på en nøgen mandekrop.

Læs med i artiklen herunder og gå på opdagelse og find frem til nye yndlingszoner på din partner.

Mandens erone zoner i ansigtet

  • Bid ham let i over- og underlæben på skift og sig "uhm-lyde". Det er en let smerte, som kan virke ophidsende, og samtidig kan han dufte og mærke din varme ånde.
  • Gi' ham bind for øjenene. Put honning på DINE erogene zoner og diriger hans tunge hen over dine yndlingsområder.
  • Ifølge tantra-visdom er ører ekstremt følsomme. Sug eller bid blidt i hans øreflipper, imens du ånder tungt og ophidsende i hans øre.

The Big Penis BookI Qshoppen kan du købe den store coffee table bog med bog om veludstyrede mænd. Sjov og fascinerende at kigge på, og kan uden tvivl bringe et smil frem på de flestes læber.

Køb The Big Penis Book i Qshoppen nu

Mandens erogene zoner på kroppen

  • Gå i bad sammen. Overrask ham med en bodyscrub. Start med at vaske hans hår, gå langsomt frem og vask ham med masserende bevægelser. Undgå at røre ved hans pik, det er nemlig der, du afslutter din "vask".
  • Ryggen er én stor erogen zone. Masser den, bid let, niv blidt, pust, klø og tryk ham på ryggen.
  • Albuen kan være et stort turn-on for nogle. Ifølge en amerikansk sexekspert skulle albuen være en hotline til hans penis. Sexeksperten anbefaler, at man stryger hans albue 18 gange med fingerspidserne, og derefter slikker den 18 gange med tungen. Hmmm?!?
  • Maveregionen er også et følsomt og sexet sted tæt på hans ædlere dele. Husk at kysse, nusse, dufte og slikke.

Læs også : 5 parfumer der forfører med garanti

Mandens erogene zoner under bæltestedet

  • Glem ikke hans baller. Bid let i dem, masser dem og tag godt fat i dem under samleje. Nogle kan lide at mærke dine negle bore sig let ind i huden.
  • Lænden bliver ofte glemt. Men det spot lige over numsen er utroligt sensitivt og har et direkte link til underlivet. Masser og kys i stor stil.
  • Imens du giver ham et blowjob, kan du blidt lade din vagina glide på hans lår. Din bløde hud og dine safter vil flå sokkerne af ham.

Læs også : Derfor elsker mænd kvinders bryster

Læs også