Festivalfeberen raser og der er god musik, masser af flirt og uforpligtende sex i vente for de ca. 90.000 festivalgæster på Roskilde Festival. Få fifs til sikker og fræk festival sex fra sexolog Katrine Berling
Kærlighed og sex

Festival sex - Sommer, sex og rock ‘n’ roll

5. juli 2013
af Gitte Holm, Q.dk
foto: shutterstock
Festivalfeberen raser og der er god musik, masser af flirt og uforpligtende sex i vente for de ca. 90.000 festivalgæster på Roskilde Festival. Få fifs til sikker og fræk festival sex fra sexolog Katrine Berling

Festival gæster satser på festival sex

Festivalfeberen raser og der er god musik, masser af flirt og uforpligtende sex i vente for de ca. 90.000 festivalgæster på Roskilde Festival

Når man drager afsted på sommerens festivaler i Danmark og andre steder i Europa, er det ikke kun for musikkens skyld. Ifølge en undersøgelse foretaget af datingportalen C-date, ser mange af festivalgæsterne nemlig sommerens musikfestivaler som en mulighed for flirt og gerne uforpligtende sex.

Vi drømmer ikke kun om festival sex men generelt om sex i ferien

Her er app'en, der skal lære kvinder om onani

I alt 21.000 europæiske medlemmer af C-date har deltaget i undersøgelsen, som viser, at over halvdelen af både de adspurgte mænd og kvinder håber på en musikalsk oplevelse krydret med sex.

- Det er ikke kun festivaler, der er oplagt til uforpligtende sex. Det gælder alle steder med fest, musik, alkohol, sjov og ballede. En tur til Ibiza kunne f.eks. gøre det samme. Det handler om, at man er mere åben og har adgang til masser af nye mennesker, når man er på festival eller på ferie, og at man kommer hinanden ved på en anden måde, fordi man er fysisk tættere på hinanden, siger sexolog og parterapeut Katrine Berling.

Uforpligtende, men med omtanke

Når alkoholen sætter ind, kan man hurtigt blive mere promiskuøs, men på samme tid er der også mange, der glemmer alt om beskyttelse og sikker sex, men der er god grund til at holde hovedet koldt, hvis man har planer om uforpligtende sex med en ny partner.

- Det kan være super sjovt og underholdende, at dyrke uforpligtende sex, men husk altid at passe på dig selv. Selv om man bruger kondom, er der stadig sygdomme der kan overføres seksuelt, og dyrker du oralsex bør I også anvende kondom. For selv om risikoen er lav, er den der stadig, siger Katrine Berling.

3 fascinerende ting der tænder det modsatte køn - se hvilke her

Skal, skal ikke

Om C-date.dk:

C-date blev grundlagt i 2008 og er det største casual datingsite i Europa. Det er et datingforum henvendt til mænd og kvinder, som søger et mere uforpligtende forhold. På C-date kan du møde andre med lyst til både det erotiske og det romantiske. C-date tilbyder anonymitet og diskretion og er det moderne alternativ til traditionel matchmaking uden at være X-dating.

Får man alkohol indenbords bliver beslutningerne oftest taget lidt hurtigere, og i mange tilfælde vil beslutningerne være mindre velovervejede. Katrine Berling råder til at slå koldt vand i blodet og mærke efter, hvad man føler for.

- Uforpligtende sex skal være sjovt for begge parter, så gør det kun, hvis du har lyst og ikke har skjulte bagtanker. Er man for fuld, vil jeg anbefale, at man helt lader være med at have sex, for det er der ingen grund til, hvis man alligevel ikke kan nyde det fuldt ud, siger Katrine Berling.

Besøg C-Date her

Læs også