Erotisk novelle
Kærlighed og sex

Erotisk novelle til dig: "Nøgenmodellen"

1. september 2017
af Sigrid Groth
foto: Panthermedia
"Han mistede kontrollen og tegnede i næsten feberagtig hast hendes krop. Mange af de andre mænd havde fået samme udtryk i deres ansigter, og hun nød sin magt, mens hun langsomt, uendelig langsomt, skiftede stilling og lod sin hånd kærtegnende lægge sig på sit lår, dernæst på sin lænd, sin mave...." Læs den erotiske novelle skrevet af Sigrid Groth.

Vi har fået lov til at bringe novellen "Nøgenmodellen" , som er skrevet af Sigrid Groth, der vandt en novellekonkurrence hos Dreamlit i 2016, hvor både etablerede og ukendte forfattere kunne indsende deres egne erotiske noveller til bedømmelse. De seks bedste blev udvalgt til en fælles antologi, der fik navnet "LYST". Hele novellesamlingen kan købes lige her

Læs den erotiske novelle "Nøgenmodellen":

Liv missede med øjnene. Værelset var halvmørkt. Hun trak dynen op omkring sig og famlede efter sin mobil. Med sammenknebne øjne så hun på uret. Klokken var 7:34, og hun kunne ligeså godt stå op. Hun lukkede øjnene kort og rullede sig sammen i fosterstilling, mens hun nød varmen fra sin dyne og hovedpude. Hendes krop var dejlig varm og døsig. Liv nød følelsen af sin bare hud mod det bløde sengetøj. Med et gab strakte hun sig, så fødderne slap dynen. Så satte hun sig op og svingede benene ud over sengekanten, hvorefter hun spredte tæerne på det kolde plankegulv og rejste sig op. Håret hang som en kælen kat ned ad ryggen på hende. Badeværelsets fliser var endnu koldere end plankegulvet, og hun skyndte sig hen på toilettet for at tisse. Hun redte håret med lange strøg og fjernede uglerne, der havde gemt sig i hendes hår i nattens løb. Liv tændte bruseren, og de kolde dråber fik hende til at trippe. Hun nærmede sig igen bruset, der med et blev hedt og farvede huden rød. Hun strakte sig frem og lod strålen massere sin rygmuskulatur. Vandet silede ned over hende i glatte flader. Det strømmede ned mellem brysterne og samlede sig i hendes røde skridthår. Hun masserede shampoo ind i hovedbunden. Med lukkede øjne lod Liv sig falde tilbage ind under vandet og mærkede sæben glide ned ad kroppen som et silketørklæde. Hun slukkede vandet og tørrede sig med sit hvide badehåndklæde. Til sidst satte Liv håret i en turban og fandt sin kropsolie frem. Hun startede ved fødderne og gned hver tå ind, fortsatte op ad benene, rundt om skinnebenets runding, knæene og lårene, der blødt gav efter. Balderne modsatte sig tungt bevægelsen, og Liv fortsatte med at massere olien ind i mavens, brysternes og armenes faste hud.

Et frækt sæt undertøj

Liv trak gardinet fra i sit værelse, der fungerede som både soveværelse, stue og entré. Hun åbnede vinduet på klem og nød den friske luft, der sneg sig rundt om hendes krop og legesygt rejste de dunede hår på hendes hud. Lyset afslørede sengen med en krøllet dyne og de mange bunker med tøj, der lå spredt på gulvet. Værelset var sparsomt møbleret, og udover sengen var der et karlekammerskab med et spejl i døren, en hvidmalet kommode, en stol og et skrivebord, som hun brugte til at læse ved. Liv trak sin hånd gennem håret og sukkede. Hun havde igen udskudt at vaske tøj, og hun tvivlede på, hun kunne finde noget rent. Opgivende åbnede hun sin undertøjsskuffe, der gabte tomt imod hende. Liv førte sin hånd langs bagkanten af skuffen og smilede lettet, da hun med det yderste af fingrene fik fat i noget blødt. Hun bredte det ud i bunden af skuffen. Det var et sæt i sort silke, en g-streng med tilhørende trekants-bh i næsten udelukkende blonde. Hun havde købt det, da hun stadig var sammen med sin ekskæreste. Liv havde dog aldrig fundet modet til at tage det på, og kort efter var forholdet gået i stykker.

Prismærket var stadig på, og sættet havde kostet svimlende 1500 kr. Hun prøvede at undgå at kigge sig i spejlet, men hun kunne ikke lade være. Som en kraftig eyeliner kan gøre øjnene mystiske og dragende, havde Livs krop fået en sløret sexethed af den sorte silke. Brystvorterne kunne ses gennem bh’en, og den ydede minimal støtte til hendes bryster, der var for store til ikke at bruge en bh. G-strengen dækkede hendes skridt med en sort trekant og gik i en bue op omkring hofterne, inden den forsvandt mellem hendes balder. Hun skyndte sig at åbne døren ind til skabet og blev lettet over at se, det ikke var helt så tomt, som hun havde regnet med. Der hang en æblegrøn kjole i velour med halvlange ærmer, og den virkede som et passende valg til en overskyet sensommerdag. Liv trak den over hovedet og lynede den op i siden. Hun vidste, at den grønne farve stod godt til hendes blege, fregnede hud og mørkerøde hår. Den fremhævede det grønne i hendes øjne, der alt efter lyset kunne skifte fra sølvgrå og svagt blå til gyldengrøn. Den sad til i taljen og bredte sig ud i et skørt, der nåede til lige over knæene. Den bådformede udskæring og de lange ærmer gav hende en følelse af sikkerhed, der næsten fik hende til at glemme undertøjet. Næsten. Ude på badeværelset hængte hun håndklædet på plads og redte sit hår. Hun børstede tænderne, trak kjolen ud ved halsåbningen og sprøjtede lidt deodorant under armene. Hun smilede til sit spejlbillede, og som det sidste fandt hun en sølvkæde frem, hvis vedhæng lagde sig til rette i hulningen over hendes bryster.

I køkkenet satte hun elkogeren over med vand til te. Hun fandt sin yndlingskop i skabet, den med Ariel fra Disney på, og hældte lidt yoghurt og mysli op i en skål, hvorpå hun satte sig ved køkkenbordet med retning mod vinduet. Hendes hænder blev varmet omkring tekoppen, hvis mørkegrønne vand blinkede søvnigt til hende. Hun drak vandet i små slurke, mens hun spiste sin yoghurt. Hun læste kunsthistorie på sin kandidat, og hun var næsten lige startet efter sommerferien. Det var stadig august. Sommeren havde hun brugt på at være sammen med sin ekskæreste på en dysfunktionel måde. Hun var heldig, at hun så hurtigt havde fundet en ny lejlighed at bo i.

LÆS OGSÅ: Erotisk novelle: Ferniseringen

Mørkt hår og en blødt formet mund

Tilbage på værelset lukkede hun vinduet og kiggede et øjeblik ud på skyerne for solen. Hvis vejret var som de andre dage, ville det være en anelse lummert. Liv besluttede sig for at tage et par sorte sandaler på, inden hun tog sin skuldertaske og mobil fra sengen. Hun låste døren til sin lejlighed og gik ned ad trappen til cykelkælderen. Opgangen lugtede af røg, og væggenes afskallede maling gav trappeopgangen et trist udseende. I cykelkælderen stod hendes røde damecykel yderst, og hun fandt sine nøgler frem for at låse den op. Idet hun bøjede sig ned over baghjulet, opdagede hun, at det var fladt. Liv bandede lavmælt for sig selv. Det var for sent til, at hun kunne nå at gå til sin forelæsning, så den eneste mulighed var bussen.

Hun slap cyklen med en ærgerlig bevægelse og gik ud af cykelkælderen. Den tunge dør smækkede med et brag bag hende og skubbede hende fremad. Med lange skridt lagde Liv sit lejlighedskompleks bag sig og gik hen mod busstoppestedet, der lå ved den store vej. Vejen passerede hendes hjem med summende biler i timerne før og efter arbejde.

Luften føltes tung og lummer. Uden varsel åbnede skydækket sig med et vandfald af vand, lige som hun begyndte at kunne se det lille afdække ved busstoppestedet. Hendes æblegrønne kjole blev hurtigt en tone mørkere af vandet, og den klæbede ubehageligt ind til hendes krop, mens hun småløb hen mod busstoppestedets glashus. Der sad allerede en på bænken. Han havde sort hår, der sad i en bevidst skødesløs frisure, og en uforskammet tør T-shirt til at par knastørre cowboybukser. Ved siden af ham stod en slidt rygsæk i læder. Hans næse havde en svag, majestætisk bue i profil, og den stod i kontrast til hans blødt formede mund. Han drejede ansigtet, da hun gispende trådte ind under halvtaget. Han fangede hende i at kigge på ham, løftede øjenbrynene dovent og lod sit blik glide ned over hendes krop til søerne i sandalerne. Hans læber krusede sig i et undertrykt smil, og hun opdagede forfærdet, at den våde kjole viste aftegningerne af hendes sparsomme undertøj og brystvorterne, der var stivnet af det kolde vand. Hun mærkede rødmen på sin hals og kinder, mens hun vredt tænkte, at han virkede som et meget uhøfligt menneske, når han ikke fjernede blikket fra hende i hendes forlegenhed. Hun hev skuldertasken ind foran sig og satte sig alleryderst på bænken. Han blev ved med at stirre på hende, og ubehageligt til mode glattede hun stoffet over sin mave og kiggede den anden vej ud på regnen, der lige så pludseligt, som den var opstået, stoppede igen. Endelig så hun bussen for enden af vejen, og hun trådte ud af huset for at stoppe den, pinligt bevidst om, hvordan kjolen klæbede til hendes balder og sikkert afslørede, at hun bar g-streng. Han stillede sig ved siden af hende med rygsækken over skulderen, og side om side trådte de ind i bussen. I det mindste var han stoppet med at kigge, tænkte hun. Han tjekkede ind med sit rejsekort, og kort efter strejfede hans krop hendes i et varmt strøg, inden han gik videre ind i bussen. Han duftede krydret, som det bagerste af krydderiskuffen, af glemte krydderier, som hun ikke kendte navnet på. Hun virrede kort med hovedet, inden hun fandt sin pung frem for at betale for en billet.

Intens bustur

Da hun trådte ned ad midtergangen, opdagede hun, at alle sæder var optaget. Bortset fra sædet ved siden af ham. Liv ignorerede de nysgerrige blikke fra sine medpassagerer, da hun resolut greb fat i håndtagene i loftet. Bussen startede, og hun spændte mavemusklerne for at undgå at ryge frem. Hendes sko gled let på gulvet, mens bussen kørte fremad. Chaufføren kørte som en, der lige havde fået kørekort, ved hvert lyskryds var hun lige ved at vælte.

De kørte forbi et stop, hvor ingen skulle af og på, før hun gav op og satte sig ved siden af ham. En værre skørtejæger, tænkte hun i sit stille sind, da hun med mest mulig værdighed foldede kjolen under sig og placerede numsen så langt som muligt fra ham. Han smilte halvt, og øjnene spillede med undertrykt latter. Hurtigt kiggede hun væk. Han morede sig over hende! Hun besluttede sig for, at han var den mest uforskammede person, hun havde mødt på et offentligt sted. Enhver vidste da, at man ikke nedstirrede folk. Hun så et kort øjeblik vurderende på ham. Måske var han en udlænding, der ikke kendte skikkene i Danmark. Han havde i hvert fald kulsort hår og brune øjne. Han drejede hovedet, og for anden gang fangede han hende i at kigge på ham, hun stivnede, mens hans øjne lyste mod hende som to kastanjer, og hun trak blikket til sig og kiggede ud i midtergangen. Chaufføren skiftevis stoppede og kørte fremad, og hun bumlede frem og tilbage i sædet. Hun blev nødt til at gribe fat i håndtaget på sædet foran hende. Bussen bremsede pludseligt for rødt lys, og hun var lige ved at hamre næsen ind i sædet foran sig. Hun undgik det kun med nød og næppe, og det var, fordi han greb fat i hende. Han havde taget fat i hendes skulder, og området brændte. Ufrivilligt kneb hun lårene sammen for en let summen i sit underliv. “Tak,” mumlede hun, da bussen startede igen. “Det var så lidt,” sagde han uden antydningen af en accent. Hans stemme var dyb og blød som smeltet chokolade, og hun lod sit blik hvile på hans læber, hvordan de formede sig om ordene, hans tunge, der fugtede læberne, og adamsæblet, der sank ned ad hans hals. Hans hånd havde føltes stærk, og først nu lagde hun mærke til musklernes aftegning på hans arme og brystmuskulaturen under hans T-shirt. Han rømmede sig, og hun rødmede, da hun blev klar over, at hun havde stirret på ham. Hun lænede sig tilbage i sædet og trak tasken ind til sig, mens hun kiggede på husene, der stod tættere, jo nærmere de kom på centrum.

Liv mærkede noget røre sit knæ, og da hun kiggede ned, opdagede hun, at han havde spredt sine ben. Hans knæ rørte den nøgne hud på hendes knæ, og kjolen var gledet halvt op ad hendes ben. Hun mærkede varmen igennem cowboystoffet, og fra det lille punkt på knæet spredte varmen sig gennem låret, ind i skødet og op over maven til brysterne, der spændte reflektorisk. Hun trak armene frem og foldede dem foran sig i et forsøg på at skjule sine strittende brystvorter. Trods den indre stemme, der bød hende at flytte knæet, adlød kroppen ikke. Knæet blev ved med at røre hans knæ, og hun mærkede en summende og let klistret fornemmelse ved silkestrengen mod sit køn. Hun havde aldrig oplevet noget lignende, og hun var forbavset over sin krops stærke reaktion over den simple berøring. Hun skævede ned og fulgte hans lår op til lynlåsen på hans cowboybukser, der bulede mistænkeligt. Hun smilede tilfreds og slappede lidt af i kroppen, inden hun med løftet hage igen fokuserede på udsigten fra vinduerne på den anden side af midtergangen.

“Jeg skal af her,” sagde han. Forfjamsket rejste hun sig, og i sin hast tabte hun sin taske på gulvet. Liv bøjede sig ned for at samle den op. Idet hun rejste sig, passerede hendes ansigt tæt forbi hans skridt. Livs næse var knap to millimeter fra lynlåsen i hans bukser, og hånden slap næsten grebet i tasken. Hun rejste sig hurtigt op og måtte tage sig i ikke at skyde brystet frem for at lade det stryge forbi hans skridt. Hun havde fået fejet al tvivl til side angående bulen i hans bukser. Med røde kinder trådte hun til side for ham. Hun tog sig selv i at kigge lidt længere efter ham, da han gik ned ad midtergangen, end hun egentlig havde lyst til. Han havde en velformet numse i sine cowboybukser, og hans skuldre var brede og stærke. Hun satte sig forvirret ned, og resten af busturen gik med at finde på undskyldninger for ikke at tænke på ham. For han var ikke værd at tænke på, besluttede hun sig for. Han havde stirret meget uforskammet på hende, og sådan en opførsel burde ikke blive opmuntret. Men hun kunne ikke lade være med at tænke på, at han havde reddet hendes næse fra at blive mast mod sædet foran. Og hans smukke mørke øjne, den frækt smilende mund, hans stærke hånd om hendes skulder. Hun virrede irriteret med hovedet. Godt, hun snart skulle af, så kunne hun måske tænke på noget andet. Der var ikke noget så irriterende som selvfede mænd, og sådan en type var han helt sikkert med sin tilbagelænede attitude. Liv tog sin mobil frem og fandt det mest larmende musik, hun havde. Så puttede hun høretelefoner i ørerne, og endelig kunne hun have sine tanker i fred.

I humør til noget frækt? Gå på opdagelse i alle vores erotiske noveller her

Et jobtilbud

Hun skubbede døren til universitetsbygningen op og fortsatte videre op ad den brede trappe i udskåret træ. Lokalet, hvor hun skulle have forelæsning, var et af de mindre med plads til omkring 50 elever. Loftet var med stuk og vinduer, der strakte sig i siden, og sprosser rammede himlen ind. Hun trak høretelefonerne ud af ørerne og placerede sig bagerst i lokalet. Computerskærmen fungerede som skjold, og forelæserens monotone stemme havde ingen chance for at rive hende ud af sine dagdrømme, der kredsede om manden fra bussen. Hans brune øjne, sorte krøllede hår og muskuløse overarme ville ikke forlade hendes tanker. Men da hun mærkede stoltheden ved tanken om bulen i hans bukser, måtte hun give sig selv en mental lussing. Hun forsøgte ihærdigt at vende tilbage til forelæsningen.

En mail fra Kunstakademiet poppede op i hendes indbakke, og adspredt klikkede hun på den. Mailen var angående det job som croquis model, hun havde søgt for en uge siden. Hun havde ansøgt om utallige andre jobs, men gode studiejobs var svære at få, medmindre man ville gøre rent. Og hun hadede virkelig at gøre rent på tidspunkter, hvor folk normalt sov. De havde åbenbart fået et afbud i dag, og hvis hun var interesseret i jobbet, ville de gerne tage hende ind til en prøvetime. Der røg hendes afslappede eftermiddag, men hun havde brug for pengene.

Liv overvejede, hvad jobbet som croquis model indebar. Hun havde prøvet at tegne efter nøgenmodel en gang i løbet af et aftenkursus i tegning. Det havde været en ung kvinde ligesom hende selv, og hun havde været forundret over, hvor smuk kroppen blev, når man så på den med en tegners øjne.

Så gik det op for hende. Hun havde undertøj på, der var alt andet end anstændigt. Hun forbandede sig selv, at hun ikke havde fået vasket tøj. Hun ville gøre det, så snart hun kom hjem. Hvad ville hendes arbejdsgiver ikke tænke? Det var næsten en jobsamtale, og hun ville gerne gøre et godt indtryk. Måske kunne hun nå hjem inden, hvis hun skyndte sig. Hun tjekkede adressen, som lå på vejen hjem. Hun skulle være der en halv time efter forelæsningen, og på gåben kunne hun nå derhen på et kvarter. Hvis hun pjækkede fra det sidste af forelæsningen, kunne hun måske godt nå hjem inden? Liv bed sig eftertænksomt i læben. Nu måtte hun tage sig sammen. Det var en professionel anledning, og de havde sikkert set meget forskelligt undertøj. Hun kunne heller ikke både nå at vaske og tørre undertøj. Tanken om at gå ind omkring H&M efter en neutral trusse og bh virkede trods alt som en overreaktion. Hun trak skuldrene op om ørerne og besvarede mailen med en kort bekræftelse. Vejret var med hende, for skyerne var nu fuldstændig væk, og solen skinnede gult og venligt ind ad vinduet. Liv tvang sine tanker tilbage til forelæsningen og glemte et kort øjeblik sine bekymringer.

Hendes medstuderende begyndte at snakke livligt omkring hende efter forelæsningen, og med et stik i maven mærkede hun skuffelsen over, at hun ikke havde fundet nogen på sit studie, hun snakkede godt med. Men hun havde veninder andre steder, og desuden foretrak hun at være alene. Mennesker kunne være sådan nogle skuffelser. Tag nu bare hendes ekskæreste. Eller ham fyren i bussen. Nej, ham ville hun ikke tænke på, og med et kast med hovedet begyndte hun at fokusere på de skarpt optegnede skygger, solen kastede på gaden. Kunstakademiet lå i den gamle bydel, og Liv nød synet af de aldrende bygninger, hvis slidte overflader fik hende til at tænke på alle de historier, der havde udspillet sig bag vinduerne. Hendes g-streng var en anelse generende, når hun gik, og hun besluttede sig til ikke at købe flere par i den nærmeste fremtid. Endnu en gang forbandede hun sin egen dovenskab, mens hun prøvede at berolige sine tanker, der var ved at gå i panik over, at selvsamme g-streng snart skulle have et publikum.

LÆS OGSÅ: Erotiske noveller: Hedebølgen

En veldrejet mandekrop

Atelieret var en gammel etagebygning i gule mursten med graffiti på væggene. Liv gik hen til dørtelefonen og fandt skiltet til kunstakademiet. Tøvende ringede hun på. En kvindestemme svarede, og let stammende præsenterede Liv sig. Kvindestemmen bad hende gå op til øverste etage. Trappeopgangen var smal og i meget mørkt træ. Trinene skrånede indad på midten, og gelænderet var blankslidt. På væggene hang plakater, der reklamerede for koncerter og ferniseringer. Pustende nåede hun den sidste etage, hvor en dør af glas viste indtil et stort og lyst lokale med loftsvinduer. Hun kunne se de studerende tegne i en halvcirkel om et podie, hvor en mandlig model poserede med ryggen til hende. Liv lod hånden hvile på dørhåndtaget og stirrede. Han havde hånden på væggen foran sig, den anden hang ned langs siden med let knyttet hånd. Den ene fod var strakt bagud og stod på tæerne, som om han lige havde taget et skridt. Hans brune hud lå glat over den muskuløse krop med velformede, lange og lige ben, der hverken var for tynde eller for tykke. Hun lod blikket hvile kort på den faste numse, og hun fortsatte op til de fleksede muskler i hans ryg. Livs øjne gled videre til den let sænkede nakke med en uglet manke af sort hår. Han var den flotteste mand, hun nogensinde havde set nøgen. Bagfra i hvert fald. Hun tøvede med at trykke håndtaget i bund, men efter en rum tid sænkede hun det og gik ind, uden at nogen reagerede. Måske bortset fra at modellens ene ben vibrerede let i en muskel. En kvinde stod med et stopur i siden, og hun satte hånden op foran munden som tegn på, at Liv skulle være stille, hvorefter kvinden begyndte at patruljere bag de studerende. Hun stod der i et par minutter og nød synet af modellens faste numse, inden stopuret ringede.

Kvinden sagde højt: “Så er der pause inden næste model”. De studerende lagde tegneblokkene fra sig og rejste sig op. Der var flest mænd, lagde hun mærke til. Med deres slidte og spraglede tøj samt deres underlige frisurer levede de op til Livs fordomme om kunstneres udseende. Hun kiggede op på podiet og så manden vende sig om. Hans kønshår var sorte og krøllede, og hofterne var smalle og høje. Brystet var ligeledes dækket af en krøllet masse af sort hår, der virkede så blødt, at hun fik lyst til at føre hånden igennem det. Han var lige så flot forfra, og hun kunne ikke vriste blikket væk. Han gik hen til en bunke tøj på gulvet og begyndte at trække sine underbukser på. Hun så på hans ansigt, den bløde mund, nej vent, hun genkendte ham. Blodet steg varmt og rødt op i hendes ansigt, og forvildet kiggede hun væk. Det var ham fra busstoppestedet.

Gensyn

“Det er en af vores elever, Antonio,” sagde en kvindestemme og afbrød Livs panikslagne tanker. Hun kiggede op fra sine sko og så den kvindelige lærer stå ved siden af sig. Kvinden nikkede op imod podiet, hvor Antonio knappede sine bukser. ”Han tilbød at træde til, da vi fik afbud fra vores faste model.” Hun kiggede sammensvorent på Liv. “Noget af et skår, ikke?” Liv nikkede hastigt. “Det var godt, du kunne komme med så kort varsel,” smilede kvinden. Hun var ung af en lærer at være, med kort lyst hår og fine træk. Hun havde en sort buksedragt og et par aggressivt høje sko i rødt læder på. Kvinden strakte sin lille, velplejede hånd frem, og de

præsenterede sig for hinanden. Hun hed Ursula, hvilket strejfede Liv som et usædvanligt navn til en ung kvinde, og hun slap hånden lidt for hurtigt, mens hun tænkte, at navnet klædte hende ligesom de højhælede røde sko. Der var et øjebliks stilhed, inden Ursula tog ordet og forklarede, at de plejede at holde et kvarters pause. “Ok, og så går jeg bare op og gør mig klar?” Ursula nikkede. “Har du prøvet at være model før?” “Nej,” svarede Liv og vendte øjnene ned mod sine sko. “Det er ikke så svært. Du går bare derop og tager tøjet af. Du skal holde stillingerne i omkring 2 minutter til at starte med, så vælg de sværeste der. Senere går vi op til 5 minutter, 10 minutter og en på 20 minutter.” Liv fingerede nervøst ved sin halskæde. “Jeg vil prøve at gøre det, så godt jeg kan.” Ursula nikkede. “Bare du sørger for at stå stille, ikke?” sagde hun og blinkede. Liv lo lidt nervøst. Ursula kiggede ned på sit armbåndsur. “Nå, men nu er du blevet sat ind i tingene, og jeg vil lave mig en kop kaffe. Vil du have en med?” Liv rystede på hovedet, og Ursula gik ud ad glasdøren, angiveligt efter noget kaffe.

Antonio var forsvundet sammen med sit tøj, og hun gik hen imod podiet. Der var næsten mennesketomt i lokalet. Liv stod prøvende midt på podiet, før hun satte sig på en stol og hvilede benene. Hun skulle nok blive træt af at stå. Hvis hun nu var afklædt, når de kom ind, ville de måske ikke bemærke hendes undertøj? Hun nåede dog knap at tænke tanken færdig, før de første elever begyndte at strømme ind og hen til deres pladser. Antonio fandt som det mest selvfølgelige en stol og trak den hen i siden, hvorefter han hentede et tegneunderlag, kul og papir. Han satte sig, og hun lagde mærke til, at der var et spejl bag ham, hvor hun kunne se sit eget blege og let irriterede ansigt. Hvorfor der var et spejl der, fattede hun ikke, og hun fattede endnu mindre, hvorfor han havde sat sig der. Måske var det noget med lyset? Alle stolene var nu besat, og Ursula gjorde tegn til hende om at starte. Liv sank og startede med at tage sine sandaler af. Hun gjorde det bevidst ekstremt langsomt. Da hun omhyggeligt havde placeret dem foran sig, lynede hun sin kjole op i siden og trak sit hår frem over den ene skulder. Så hev hun fat i underkanten og begyndte at trække den over hovedet. Hun vrikkede med kroppen for at få den op over sine bryster. Hvorfor skulle de fleste kjoler altid over hovedet, tænkte hun forbitret, mens hun så for sig, hvordan hendes bryster ville løfte sig af bevægelsen. I den lille silke-bh. Hun holdt en ufrivillig pause, ligesom kjolen passerede ansigtet, da kjolen strammede ind omkring hendes arme, og hun måtte kæmpe for at få den over hovedet. Hun var lige ved at lukke øjnene, så hun slap for at se dem kigge. Men hun ombestemte sig i sidste sekund og endte med at kigge ud på publikum. Mange var koncentrerede om at sætte deres tegnepapir op, men selvfølgelig stirrede Antonio på hende med slet skjult fornøjelse, og han havde endda den frækhed at blinke til hende. Liv stirrede vredt tilbage, og med en næsten aggressiv bevægelse smed hun kjolen ovenpå skoene og fortsatte med hægten i bh’en.

Men enten drillede den, eller også fumlede hun, for det tog en del længere tid end beregnet. Undervejs studerede Antonio hendes fumlen med et intenst blik, og Liv måtte kigge væk. Da bh’en endelig gav efter, bøjede hun sig frem for at lægge den på kjolen, og med bevægelsen fik hun udstillet sine bryster endnu mere. De fleste af eleverne kiggede høfligt væk, men enkelte stirrede åbenlyst. Det var mændene, der stirrede. Også Antonio fortsatte sin vane med at glo, og da hun gloede irriteret tilbage, så hun næsten provokerende sin egen nøgenhed udstillet bag ham. Gjorde han det med vilje? Endnu mere irriteret begyndte Liv at sno sig ud af sin lille g-streng, der ved knæene slap og faldt det sidste stykke, og hun skubbede den hen på tøjbunken med sin ene tå.

LÆS OGSÅ: Erotisk novelle: En almindelig dag på kontoret

Intens tegning

Ursula sagde højt og tydeligt: “Det er Liv, som aldrig har stået model før. Tag godt imod hende. Vi starter med to minutter.” Liv stillede sig med hænderne i siden med front mod de studerende. Hun fokuserede på en revne i den hvide maling over glasdøren bagerst i lokalet. Der var en anelse koldt i lokalet, og hun fik gåsehud og stive brystvorter. Hun var glad for håret, som hun havde ladet hænge over det ene bryst. Det bryst, der vendte mod Antonio. “Næste stilling. 2 minutter,” råbte Ursula, og Liv samlede fødderne og strakte armene over hovedet. Hun drejede en anelse til den ene side, så hun vendte mere af sin ryg mod Antonio. Ursula råbte igen: “Næste stilling. 2 minutter. Du må gerne tage håret om bag dig.” Liv spændte kæberne og vendte sig om imod Antonio, der sad med et smørret smil. Hun smed sin røde manke om bag sig, bøjede i knæene og hvilede de strakte arme på dem. Hun så Antonio ændre udtryk i sine øjne, mens han førte kullet over papiret. Hans øjne blev mørkere, pupillerne udvidede sig, og med små hurtige bevægelser skiftevis kiggede han på papiret og fulgte hendes krops konturer. Hun opdagede, at hun kunne se hans tegning i spejlet bag ham. Hvordan, han i en linje fangede hendes strakte arme, de runde bryster bag dem og hendes skinneben. Kvinden på papiret var smuk, og Liv så, hvordan hendes krop fik mere karakter gennem hans kulstift. Hun skiftede stilling på Ursulas kommando, bøjede sig ud i et sidestræk, men med ansigtet vendt mod spejlet. Hun så ham igen nænsomt følge sin krops konturer, hvordan han sænkede farten, da han nåede til hendes bryster. Hvordan han dvælende tegnede først den ene, så den næste brystvorte. Hans lette smil, da han fulgte baldens runding, og langsomt, ganske langsomt, markerede han en trekant ved hendes kønsbehåring. Hun mærkede det næsten som en fysisk berøring, og hun måtte tage sig selv i ikke at knibe lårene sammen. Stilling på stilling fulgte, og hun opdagede en ny pine, når han kunne begynde at lægge skygger. Hypnotiseret fulgte hun hans hånd, når han blidt tegnede skyggerne op ad hendes lår, lod dem blive runde og fyldige. Han gjorde hendes kønshår kruset og viltert, hendes bryster store og bløde. Til sidst eksisterede der ikke andet i rummet end ham, og som en søvngænger skiftede hun stilling på Ursulas kommando.

Spredte ben

Hun var pinligt våd, og lettet tænkte hun, at de heldigvis ikke kunne se det. Hun følte trang til at drille ham, og hun gik på alle fire med sin numse vendt mod ham, velvidende, hvordan numsen ville se ud i den stilling. Hun satte sig på sine underben og samlede hænderne bag ryggen og så, hvordan hans øjne blev endnu mørkere, hans kæbelinje blev spændt, og hans bevægelser blev hurtigere. Han mistede kontrollen og tegnede i næsten feberagtig hast hendes krop. Mange af de andre mænd havde fået samme udtryk i deres ansigter, og hun nød sin magt, mens hun langsomt, uendelig langsomt, skiftede stilling og lod sin hånd kærtegnende lægge sig på sit lår, dernæst på sin lænd, sin mave. Hun lod hånden køre igennem håret, rystede det om bag sig med en bevægelse, så hendes bryster vuggede. Hun så, hvordan Antonio næsten misundeligt tegnede hånden i minutiøse detaljer. Til den sidste fem-minutters stilling gik hun i bro, så hendes brystparti var lige i Antonios synsfelt. Hun kunne ikke se hans tegning fra den vinkel, men hun kunne se hans underben og de bare fødder. Han havde smukke fødder med lige tæer, og lige nu stod de plantet i hofteafstand, som om han skulle til at rejse sig op. Hun havde lyst til, at han skulle røre hende, mærke hendes brysters tyngde frem for at tegne dem. At han rejste sig, gik igennem lokalet og tog hende i sine arme, og de havde sex lige nu, lige her foran alle de andre.

De næste ti minutter stod hun med spredte ben og overkroppen sænket ned, så hun rørte sin fod og stod i en trekant. Hendes køn føltes åbent og udstillet i den stilling, og hun mærkede den kolde luft røre de inderste af sine folder. Hun forestillede sig, hvordan det ville være at mærke hans tunge der, blidt kærtegne sit allerinderste og cirkle om klitoris. Hun følte blikkene på sig, kiggede på Antonio, betragtede ham sidde med stivnet ansigt og rykvist tegne hendes krop igen. Først ridsede han hendes krop op med lige streger, og hun stirrede fascineret, mens han lod hendes krop få fylde med enkelte strøg. Han kiggede op, og deres øjne mødtes i få sekunder, før han igen vendte blikket ned. Han tegnede skygger under brysterne, langs den ene taljeside og på lårenes og armenes inderside. Igen kiggede han op og lod sine øjne dvæle ved hendes. Så vendte han blikket ned, og med tommelfingeren tværede han skyggerne ud, så de blev bløde og omfavnede hendes krops kurver. Han startede ved taljen, hvor hendes mave fik en let runding. Så under det ene bryst, så det struttede ud af tegningen. Han gik videre til det næste bryst og lod sin tommelfinger nølende følge brystets underside. Han kiggede op, og uden at tage øjnene fra hende tegnede han den ene af de strittende brystvorter. Med et hurtigt blik ned på tegningen flyttede han sin hånd tilbage til det andet bryst og lod kullet markere den anden. Så lod han sin tommelfinger følge armenes runding. Han kiggede op og tilføjede fylde til hendes hår, så det lignede flammer, der slikkede op omkring hendes ansigt. Hun sukkede svagt, mens hun forestillede sig, hvordan han trak sine hænder igennem hendes hår og kærtegnede det på samme måde, som kulstiften kærtegnede papiret. Igen kiggede han op, og deres øjne mødtes. Hun så hans hånd i spejlet tvære skyggen langs lårenes inderside ud. Det krævede al hendes viljestyrke ikke at skælve og falde ud af sit sidestræk. Hun trak vejret heftigt og tungt, mens hun mærkede sit bryst blive farvet let rødt. Hun så, hvordan hans tindinger var let svedige. “Sidste stilling. Gør jer umage,” råbte Ursula, og Liv strakte armene over hovedet, rejste sig op og samlede benene. Hun lagde sig på ryggen med tæerne mod Antonio, spredte benene let. Hun inviterede ham næsten ind i sig, selvom hun vidste, det ikke ville ske. Men hun nød at pine ham med sin nøgne krop. Gulvet føltes koldt og hårdt mod hendes ryg, og hun mærkede, hvor åben hun var. Hun ønskede at mærke ham i sig, hvordan han ville udvide hende og lukke hende. Hun forestillede sig sine lår glide op omkring hans hofter, hvordan hun ville tage fat i hans balder, lade sine fingre lege i hans hår, mens de begge nåede en orgasme. Hendes bryst hævede og sænkede sig, og hun vidste, at han næsten kunne se lige op i hende, og hun mærkede hans ærgrelse næsten som sin egen.

“Stop,” råbte Ursula, og Liv hørte kulstifterne standse deres dans over papiret. Hun satte sig op og fik øjenkontakt med Antonio, der næsten opgivende sad med hænderne i skødet. Bag ham i spejlet så hun sig selv ligge udstrakt på hans papir, og hvordan han havde måttet kæmpe med perspektivet. Men hun lå på papiret, som om hun skulle til at rejse sig, skyggerne samlede sig dramatisk om hendes inderlår, helt sort i midten, der hvor hendes skridt var. Let svimmel rejste hun sig og begyndte at tage sit tøj på igen. G-strengen føltes uvant mod hendes ømme inderhud, og silke-bh’en føltes ru mod hendes spændte brystvorter.

Hun lod kjolen falde ned over sig og blev næsten skuffet over at mærke det kolde stof frem for den varme, silkebløde fornemmelse af hud mod hud. Hun bøjede sig ned og lukkede sin sandal, hvor hun opdagede en vabel på den venstre lilletå. Da hun var påklædt, var lokalet halvtomt, bortset fra nogle enkelte elever. Antonio sad stadig på sin plads, men han havde pakket sine skitser ned. Ursula stod ved siden af, og Liv hørte hende rose hans skitser. Han havde aldrig fanget kroppens anatomi så godt, som han havde i dag. Med et ironisk smil tog Liv skuldertasken på og gik hen imod glasdøren. Det var stadig lyst udenfor, og hun overvejede, om hun skulle tage bussen hjem.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_5.png

Læs også