https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/frebruar/dating-p.jpg
Kærlighed og sex

Drømmer du om sex mens dine veninder shopper kummefryser? .

22. februar 2014
af Redaktionen
Foto: Shutterstock
Er dine veninder ved at etablere sig, mens du er ved at være eneste single tilbage i flokken. Udnyt tiden imens, lyder det fra sexolog Helle Parmo. Skift Mr. right ud med Mr. right NOW!

Vi kender det så godt. Veninderne overhaler indenom og du ser dig selv sidde til parmiddage, hvor samtalerne falder på parbadminton og kummefryser - villa, vovse og børnevræl. Svært at følge med tempoet.

> Her er opskriften på den perfekte første date

Jep! Det kan være en udfordring at være en af de få tilbage i venindegruppen, som endnu ikke har fundet en mand at spille badminton med. Men det gælder om at udnytte tiden og friheden, mens du kan.
Helle Parmo kalder det find ikke Mr. right men Mr. right now! Her er to af tidens mest populære dating tendenser, som du kan afprøve:

Casual dating

Et af de helt store datingfænomener i øjeblikket er casual dating. Her dater du mere uforpligtende og er ærlig overfor både dig selv og andre på sitet omkring, at du ikke nødvendigvis søger en kæreste.

"Hvor mange har ikke prøvet at gå på et af de brede datingsites og været på en date, hvor vedkommende tydeligvis ikke søger en kæreste, men i virkeligheden søger noget mere uforpligtende. Ja måske har du selv været en af de personer," spørger sexolog Helle Parmo.

"Men det kan godt kræve lidt overvindelse at tjekke ind på et site som C-date.dk hvor det er tydelig omkring, at det ikke er en kæreste du søger lige nu. Specielt som pige. Men alternativet er at man spilder hinandens tid," fortæller Helle Parmo.

> 5 fejl de fleste begår når de dater - se hvilke her

Dating med Tinder

Konceptet er simpelt. Du downloader app'en og via dine informationer fra Facebook oprettes din profil og du kan således søge på mænd eller kvinder inden for en bestemt radius af hvor du befinder dig.

Når du støder på en kandidat, som du synes om, kan du vælge at "like" ham eller hende. Er du ikke interesseret,trykker du blot "nej tak". Sexolog og parterapeut Katrine Berling har også set sig varm på app'en.

- Den har en meget større brugerflade og dermed er der også større chance for at møde det perfekte match, siger Katrine Berling.

Folk har forskellige motiver for at befinde sig på Tinder. Nogle mennesker er måske bare på besøg i byen og søger en middagsaftale eller lidt sjov, mens andre har mere seriøse motiver for øje.

- Du kan få lige det du vil have, på Tinder. Men det er vigtigt, at du er specifik omkring hvad du søger, så du hverken spilder din eller den andens tid, siger Katrine Berling.

.

Læs også