https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/september/2013-37-dating-p.jpg
Kærlighed og sex

Dating: 5 fejl de fleste begår

12. september 2013
af Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media
foto: Shuttertstock
Mange dates følger uskrevne regler, når det kommer til dating, og følger dem til punkt og prikke - men det er muligvis derfor, man ikke finder Mr. Right. Få de nye dating råd her.

Går du og venter på at høre fra ham, du var på date med den anden aften, og tør du ikke tage initiativet, fordi du ved, at der er en uskreven dating regel om, at det er mandens og ikke kvindens opgave? Så lytter du til nogle håbløst forældede råd om dating, der kan være en forhindring for, at du finder sammen med ham, der ellers var den rette for dig. Det fortæller Chiara Atik, der er forfatter til bogen 'Modern Dating: A Field Guide', til Prevention.com.

> Den store dating guide: Find ud af om han er den rette, og om han er interresseret

Chiara Atik er skribent på datingsiden HowAboutWe.com og har skrevet sin bog på baggrund af al den empiri om dating, hun gennem årene har indsamlet på siden. Hendes bevæggrunde for at skrive bogen om dating har bl.a. været, at hun mener, at mange har brug for at blive opdateret på, hvad der egentligt virker, når vi bevæger os ud på jagtmarkerne.

- Dating kan være frustrerende. Men hvis du lægger lidt arbejde i det, så kan dating faktisk blive ret sjovt, siger hun til Prevention.com og kommer her med fem gamle råd til dating, som du bør droppe helt og i stedet følge med på de nye datingtrends.

> Se her hvor dates der egentligt skal til før du får sex

Her er de 5 nye råd til dating:1) Spis ikke foran din dateNyt dating råd: Kast dig glad over en burger

- De mest populære dates på datingsiden HowAboutWe involverer restaurantbesøg, og jeg synes, mad er sexet. Mænd vil gerne have en kvinde, som de kan bestille og dele et godt måltid med, og som ikke blot nipper lidt til salaten, siger hun.

2) Ring aldrig til ham førstNyt dating råd: Tag initiativet

- Sandheden er, at mænd kan være rædselsslagne for at nærme sig kvinder. Du skal blot tage teten og ringe til ham, hvis du har lyst. Dog skal kommunikationen være ligeværdig. Det gælder ved dating, at det ikke kun skal være dig, ligesom det ikke kun skal være ham, siger Chiara Atik, ekspert i dating.

3) Det sker, når du mindst venter detNyt dating råd: Få det til at ske

- Du kan ikke blot håbe på, at en eller anden dag så står du og en mand og rækker ud efter den samme version af Anna Karenina i en boghandel. Det hører film til. Men sæt dig selv i situationer, hvor det er mere sandsynligt, det vil ske. Fx på datingsites eller til fester, som du egentlig ikke havde tænkt dig at tage med til. Vis, at du er modig, når det kommer til dating, siger hun.

4) Bær rødt tøjNyt dating råd: Lys af selvtillid

- Den farve, du bærer, kan ikke forudsige din romantiske fremtid. Jeg mener, det bedste råd til god dating er, at du skal bære noget, der får dig til at stråle og giver dig selvtillid, hvad end det måtte være, siger Chiara Atik.

5) Tal ikke om ægteskab, børn, politik og pengeNyt dating råd: Der er ingen tabuemner

- Der er ikke noget mere sexet end en saglig debat eller meningsudveksling omkring religion eller aktuelle begivenheder. I stedet for aldrig at tale med folk om deres dybe overbevisninger, så ville jeg blot træde varsomt og læse signalerne. Hvis din date virker afvisende eller intimideret, så skift straks emne. Tal lidt om film i stedet, siger hun.


Læs også