Det burde være den mest romantiske dag på året, men tiltrods for romantikken viser det sig at, hver 3. kan ikke huske at have fået sex på valentinsdag den 14. februar
Kærlighed og sex

Derfor får du ikke sex på Valentinsdag

12. februar 2014
af Redaktionen
Foto: Shutterstock
Det burde være den mest romantiske dag på året, men tiltrods for romantikken viser det sig at, hver 3. kan ikke huske at have fået sex på Valentinsdag den 14. februar

Sex på valentinsdag?

Blomsterhandlerne arbejder over, lækre chokoladeæsker med røde sløjfer langes over disken og restauranterne kan ikke klemme flere ind. Alligevel ender dagen ikke helt så romantisk, som mange sikkert havde drømt om. Kun hver femte ender nemlig med at få sex på Valentinsdag.

Casual datingportalen C-date.dk har taget temperaturen på Valentinsdag, og den viser sig at være relativt lav, i hvert fald hvis man forventer at få hed sex den 14. februar. Kun 22 pct. af de adspurgte har fået, mens 35 pct. slet ikke kan huske det, og 44 pct. kun har fået det få gange på kærlighedens dag.

"Det lave tal overrasker, da Valentinedag jo er kendt for at være den dag på året, hvor kærligheden og romantikken får frit spil," siger nordisk regional manager for C-date, Alexandra Antwi.

At Valentinsdag er blevet mere sukkersød end sexet kan måske hænge sammen med de symboler vi har valgt at forbinde med dagen. Roser, bamser og kort med lyserøde glimmerhjerter får folk til at tænke på teenageromantik i stedet for en hed aften i soveværelset.

> 5 frække lege til Valentinsdag

Forventningsafstemning der går galt

De fleste af os forventer lidt mere af vores partnere på Valentinsdag end vi gør til hverdag. Lidt mere ømhed og nærhed. Lidt mere tid til forkælelse og alenetid. Virkeligheden kan dog have svært ved at leve op til skyhøje forventninger og et ønske om, at alt er perfekt og romantisk, og det kan være med til at dræbe erotikken.

Mens par rundt omkring i verden bruger denne dag til at fejre deres kærlighed, betyder dagen noget helt andet for singler.

For alenefaren eller singlepigen, er det dagen hvor alt kan ske. En dag hvor luften er fyldt med usagte kærlighedserklæringer og løfter om eventyr.

Samtidig er det også en dag, hvor man bestemt ikke ønsker at være alene. Singler verden over vil gå langt for ikke at sidde alene denne aften, og det er noget C-date.dk kan mærke! Datingportalens brugere er ekstra aktive i måneden op til Valentinsdag, og mange af dem sikrer sig en Valentines date med en anden C-date bruger.

Læs også