https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/juli/2013-30-dating-p.jpg
Kærlighed og sex

Danskerne vil date på deres ferie

8. august 2013
af PR
Foto: Shutterstock
Danske singler drømmer om at rejse på ferie med deres livs udkårne, hvorimod ønsket om at komme på ferie med familie eller venner er helt i bund.

En ny undersøgelse foretaget af Danmarks største datingsite www.Dating.dk viser nemlig, at hele 75 procent ud af 1.900 adspurgte brugere, helst vil rejse på ferie med en kæreste og mindre en 10 procent vil på ferie med deres ven eller veninde.

Jagten på kærlighed og flirteri er i højsæde

De adspurgte singler hos Dating.dk har dog store håb og forventninger til ferien, selvom de ikke kommer af sted med en kæreste. En femtedel af dem vil helt sikkert forsøge at finde en kæreste eller en flirt på ferien, mens halvdelen siger, at de måske vil prøve. Engelske undersøgelser har også påvist, at det generelt er i de varme sommermåneder, at den seksuelle aktivitet er højest. Faktisk er det i henholdsvis august, juli og juni, at behovet for kærlig kropskontakt er størst.

Læs mere om hvornår på året vi dyrker mest sex her.

Tips til gode kærlighedsdestinationer

Direktør for Star Tour Stig Elling har et par forslag til de danske par og singler, som skal på ferie:
- Det perfekte feriemål for en kæresteferie er lækre øer som Samos eller Menorca, der har masser af små strande, hvor man kan være i fred, og hoteller for par, hvor man kan dyrke hinanden i lækre omgivelser. Hvis man er ung single, vil jeg anbefale Cypern og byen Agia Napa, hvor der er et rigt byliv
Er du singlekvinde og på jagt efter den eneste ene, skal du måske prøve at tage til Schweiz, hvor en international undersøgelse har afsløret, at de bedste elskere bor. Til gengæld bør du holde dig fra England, hvor Europas sløjeste sengekammerater har hjemme.

Læs også