https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/juli/2013-28-europas-bedste-elsker-p.jpg
Kærlighed og sex

Her finder du Europas dårligste og bedste elskere

8. juli 2013
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
foto: shutterstock
Så er sommerferien i gang, og danskerne drager i hobetal ud i verden. Men er du single, og planlægger ferie i Europa så læs lige med. For nogle lande har bedre elskere end andre.

De bedste og de værste elskere

Måske går du og tror, at de varmblodige sydlandske mænd er Europas bedste elskere. Men, der tager du fejl, for ifølge en ny omfattende undersøgelse af europæernes sexliv, foretaget af YouGov på 14.000 respondenter, er det faktisk Schweiz, der har de bedste elskere på det gamle kontinent.

Sex i alle aldre; når unge og gamle elsker - se det fascinerende billedgalleri på Q.dk

Til gengæld får de danske mænd den lident flatterende placering som næstsidst på listen over de bedste elskere - kun overgået af briterne, der dermed kan pryde sig med titlen som Europas dårligste elskere.

David Eastbury fra YouGov siger om undersøgelsens resultat:
- Som Europas dårligst placerede, når det kommer til sex, er briterne enten de værste elskere i Europa - eller de mest ydmyg, det skriver Daily Mail.

Måske dårlige - men ganske opfindsomme

Til gengæld viser undersøgelsen, at hvad briterne mangler i evner på lagener, kompenserer de så for ved at være særdeles opfindsomme, når det kommer til at krydre sexlivet med farverige indslag;
kostumer, frække hjemmevideoer og sex på offentlige steder ligger alle på listen over discipliner, hvor briterne er i top. Til gengæld er Europas bedste elskere, nemlig schweizerne, også de europæere, der er mest tilfredse med deres sexliv.

Få den ultimative guide til en sexet og fræk sommerferie

Og hvad så med Danmark

Måske halter vi herhjemme, når det kommer til de seksuelle præstationer, men til gengæld - eller desværre vil nogle mene - ligger vi helt i top i undersøgelsen, når det kommer til sex offentlige steder, utroskab og engangsknald, som over halvdelen af os har praktiseret i et eller andet omfang.

Seksuelle præstationer pr. land:

1. Switzerland (gennemsnits måling 3.90)
2. Holland, Østrig (3.85)
4. Spanien, Italien (3.77)
6. Belgien, Tyskland (3.70)
7. Frankrig (3.63)
8. Sverige (3.61)
9. Finland (3.57)
10. Norge (3.56)
11. Danmark (3.45)
12. England (3.31)

Læs også