Sexolog Maj Wismann oplever at flere og flere går med den bekymring at alle andre har mere og bedre sex end én selv. Hun kommer her med et bud på hvorvidt disse myter er sande.
Kærlighed og sex

Alle andre har IKKE bedre sex end dig!

af Maj Wismann 24. januar 2014
Foto: Shutterstock
Sexolog Maj Wismann oplever at flere og flere går med den bekymring at alle andre har mere og bedre sex end én selv. Hun kommer her med et bud på hvorvidt disse myter er sande.

Alle andre har mere eller bedre sex end mig!

Nej, sandsynligheden for, at de har det, er nok ret lav, eftersom manglende sexlyst og lav sexlyst er det største seksuelle problem i Danmark. Og husk lige på, at hvis de har mere sex end dig og din partner, så siger det ikke noget om jer! Det vigtigste er, at DU og I mærker efter, om det sex, I har, er "godt nok" for jer sådan kvalitetsmæssigt, og om I to, og ingen andre, er tilfredse med kvantiteten!

> De sunde vaner der giver dig bedre sex 

Alle andre har mere spændende sex end mig!

Måske, jeg ved det ikke, har du kigget ind ad vinduerne? Igen, sandsynligheden er nok ret lille, og hvis andre har mere spændende sex end dig (hvad mere spændende sex så end er?), så tænker jeg, at du og din sexpartner igen er nødt til at mærke efter.

Har DU brug for mere spændende sex, eller er det noget, du tror, du har brug for, fordi medierne konstant blæser sex op til at være dét, hele livet skal handle om? Og husk lige på, at selv om naboen kører i en ny Skoda Familie-skude, så kan du faktisk være ret så ligeglad, hvis du er top-glad for din lille Toyota Aygo. Fordi andre har noget andet eller mere, er det jo ikke det samme som, at det, de gør, er det rigtige for dig. Heldigvis!

> Mere sex end naboen gør os lykkelige - læs her hvorfor

Man kan ikke have et godt forhold uden at have sex flere gange om ugen!

Nå! Jamen, så vil jeg gerne melde mig under fanen og sige, at jeg må have et forfærdeligt forhold i de perioder, min mand bor på kasernen og kun er hjemme i weekenderne! Det er kommentarer og myter som den, der gør, at vi kan gå rundt og være bange for skilsmisse og utroskab i et væk. For jo, selvfølgelig kan man da have et godt forhold uden at knalde tre gange om ugen.

Men igen: Det kommer an på, hvad du og I er glade for. Jeg kender par, der knalder 1-2 gange om måneden, og som er nogle af de lykkeligste par, jeg overhovedet har mødt. Så slap lige af med den myte. Det er ikke alle mennesker, som synes, at sex er absolut det vigtigste i et parforhold. Og af alle de par, jeg har mødt, har der ikke været ét eneste, hvor sex var det vigtigste. Og det synes jeg er værd at tage til efterretning.

> Læs her hvor lang tid det tager at have god sex