https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/januar/2013-3-sex-apps-p.jpg
Kærlighed og sex

6 sexede apps til din smartphone

19. januar 2013
af Natascha Gracia og Maria Bebe, Magasinet Tidens Kvinder
Få den perfekte guide til 6 af de mest sexede app du kan få til din smartphone. Hvad enten du er til frække spil, søger bollevenner, eller bare mangler inspiration til jeres sexliv, så læs med her.

Vi bruger vores smartphones til næsten alt, så hvorfor ikke også bruge den til at hjælpe dit kærligheds- eller sexliv lidt på vej? Tidens Kvinder har testet og udvalgt 6 af de frækkeste, sjoveste og mest sexede apps til dig.

Find inspiration til dit sexliv med det store galleri om sexstillinger

Dirty Truth and Dare

Vi legede den lidt mere uskyldige version, da vi var børn og teenagere, men nu kan du få en voksen og kinky udgave direkte på din telefon. Reglerne er de gode gamle: Efter tur skal man vælge imellem at få stillet et nærgående spørgsmål eller udføre en udfordring. Dog skal det nævnes, at hvis du er ude efter lidt sexet sjov, så skal du nok gå efter udfordringerne frem for spørgsmålene, men sådan har det vist altid været.
App'en kan hentes her

Spice dice: sexet terningeleg

Her får du en digital version af de klassiske sexterninger. Du kan vælge mellem fire forskellige spil: Romantic, Foreplay, Sexual og Kinky, hvor den romantiske version er sød men lidt tam, og kinky klart er den sjoveste. Her kan du f.eks. ende ud med "oral in the shower" og "video al fresco".
App'en kan hentes her

Adult have you ever: Erotisk leg

En rigtig fest-app for selskaber på to eller flere. Lær hinandens mest beskidte hemmeligheder og fortid at kende med kinky spørgsmål a la "Har du haft sex med noget, du ikke kendte navnet på?" eller "Er du gået i byen uden trusser?". App'en kan hentes her

Læs også: De største sextrends i 2013

Ikarmasutra lite: Inspiration til sexstillinger

Bring lidt af østens mystik ind i jeres sexliv med denne app, der giver jer ikke mindre end 30 forskellige instruktioner til eksotiske stillinger. Stillingerne er delt op i 9 kategorier, og der er fine tegninger som illustration til, hvordan I gør. I kan sætte de stillinger, I er mest nysgerrige på, på en huskeliste, og så er der mulighed for at følge jeres fremskridt fra novicer til grand master. Når I er nået til vejs ende og mestrer alle 30 stillinger på grand master-niveau, er der mulighed for at downloade en udvidet version med hele 110 stillinger. Kan hentes fra googles app-store her

SinglesAroundMe: Find andre singler

Har du ikke lige mødt ham eller hende, som du drømmer om, er konceptet SinglesAroundMe måske en ide for dig. Baseret på din geografiske placering kan SAM vise dig vej til andre singler i din umiddelbare nærhed. Du kan sende en variation af hints til din udkårne, og du kan indikere, om du er åben for nye bekendskaber, browse profiler og opsætte kriterier for, hvem der må kontakte dig - akkurat som på et webbaseret datingsite. SAM er udbredt over hele verden, så også på rejsen er der mulighed for at date.
Du kan hente app'en her

Blendr: Nye venskaber

Blendr fungerer på samme måde som SinglesAroundMe, men er oprindelige tænkt mere som et socialiseringsnetværk, hvor venskaber i højere grad er fokus. Alligevel er der ingen tvivl om, at der kan være lir-potentiale i Blendr, som er en af de hurtigst voksende sociale apps på markedet. I øvrigt kan vi i samme moment nævne Blendrs forgænger Grindr, der har samme funktioner, men er tiltænkt homoseksuelle.
App'en kan hentes her

Læs også: 5 grunde til at morgensex er godt

Læs også