https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/maj/2013-20-score-p.jpg
Kærlighed og sex

5 stensikre tips der får mændene til at falde for dig

17. maj 2013
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
Få fem overraskende videnskabelige råd til hvordan du maksimerer dit flirtepotentiale.

Spil kostbar - det kan betale sig

Et studie af speed-dating, der stammer fra Northwestern University viser, at den af parterne, der tager det første initiativ til kontakt i en speed-dating situation, synes at have den laveste standard uanfægtet af kønnet. Konklusionen på studiet var altså, at jo mere umage vi skal gøre os for at få kontakt til den udvalgte, og jo hårdere vi må kæmpe for det, mere betydning har det for os at opretholde en kontakt. Så der er altså noget om, at det at spille kostbar kan betale sig.

Se de fascinerende billedgallerier af mennesker i alle aldre, der elsker her

Har du former - så scor i kantinen

To forskeren fra Newcastle University har opdaget, at mænds præferencer for kurvede kvinder, afhænger af deres givne situation, for eksempel hvor sultne eller stressede de er. Et af studiene blev foretaget i en kantine, hvor de spurgte de studerende mænd om, hvor kurvede de foretrak deres kvinder. Stort set alle deltagerne foretrak kvinder i normalvægtsområdet, men afhængig af hvor sultne de var, varierede præferencer for kurver. Således var de sultne mænd overvejende tilbøjelige til at foretrække mere kurvede kvinder i forhold til de mætte. Samme mønster sås på mænd der var stressede. Forskerne mener, at det skyldes, at mænd i sårbare situationer foretrækker kvinder, der ser mere robuste ud, da det ubevidst minder dem om styrke, kontrol og uafhængighed.

Trænger du til lidt fræk godnat læsning, så læs dampende hede Erotiske noveller her

Signalér interesse med din krop

Hvad der virkelig tiltrækker en mand, er slet ikke et perfekt udseende, men et levende og æggende kropssprog. Forsker Monica Moore fra Missouri Universitet studerede kvinder på en single-bar, og hun opdagede, at en "normalt" udseende kvinde med et åbent kropssprog og en smilende, levende og udadvendt mimik fik op til fire henvendelser fra mænd i timen, mens den tavse og passive skønhed stort set ingen henvendelser fik. Mænd skal altså have nogle tydelige indikationer af, at der er noget at bygge på, førende at de tør handle på deres interesse.

Spis masser af hvidløg

Tjekkiske forskeren har opdaget, at hvidløg, stik mod almen opfattelse, faktisk gør dig mere attraktiv!

En række testpersoner blev bedt om at spise hvidløgssmøreost hvis indhold svarede til to til fire fed hvidløg. Samtidig skulle de bære armhulsbeskyttere, der normalt opfanger sved, og dette skulle gentages i en uge. Ugen efter gentog man processen, men denne gang uden hvidløg i osten. Herefter blev et kvindelig testpanel bedt om at vurdere, hvilke svedlugte, der lugtede bedst, og overraskende nok var svaret entydigt, at det var sved indeholdende duftstoffer fra hvidløg. Forskernes svar på fænomenet er, dels indeholder hvidløg antioxidanter, der medvirker til at forbedre kroppens generelle lugt, og dels kan hvidløget hjælpe med at dræbe de bakterier, der reelt er årsagen til, at svedlugten opstår.

Tal med fistelstemme

En kvindes stemme bliver en tand højere, når hun flirter, viser studier fra det Canadiske universitet McMaster. Dette hænger rigtig fint sammen med, at mænd foretrækker lyse og høje kvindestemmer frem for dybere stemmer, viser andre studier. Kvinders stemmer når deres højeste punkt i cyklusperioden, når hun er mest frugtbar, hvilket også hænger sammen med andre studier, der har påvist, at det er her, at hun opfattes som allermest tiltrækkende.

Læs også