Gravid

Prins William: Her er mit trick til at stoppe babygråd

23. maj 2016
af Anne Romanelli
Englands Prins William og Hertuginde Kate kæmper ligesom alle andre forældre med helt almindelige problemer i børnefamilien. Prins William mener dog, at han har den ultimative løsning på at stoppe babygråd!

Når din baby for alvor 'tænder for vandhanen' (dvs. begynder at græde ustoppeligt), så skal du bare gøre det samme - i bogstavelig forstand!

Altså er løsningen på babygråd faktisk ganske simpel: At du lader vandhanen løbe.

Gode råd når baby græder

I hvert fald hvis man skal tro engelske Prins William, som selv har haft stor succes med at bruge dette trick på sin egen søn, Prins George.

Tilsyneladende havde George, modsat sin lillesøster Charlotte, ret så let til tårer som spæd, og her var vandhanen nogle gange det eneste, der virkede! 

Rindende vand er beroligende støj

Det afslørede Prins William, da han forleden deltog i velgørenhedsarrangementet ’Heads Together’ sammen med Hertuginde Kate og Prins Harry.

Og det er måske slet ikke så tosset en idé. Lyden af rindende vand er nemlig såkaldt 'hvid støj', som beviseligt har en beroligende effekt på de mindste.

Hvid støj: Her er lydende, der får baby til at sove

Hvis du har tænkt dig at prøve det kongelig trick af, foreslår vi, at du for miljøets skyld lader vandet fra vandhanen løbe ned i f.eks. en gryde, så du kan bruge det til at koge pasta i bagefter. Eller i en vandkande, så du i samme anledning kan vande blomsterne.

Så går vandet nemlig ikke til spilde!

Se også:

16 babytegn der styrker dit barns sprog:

 

Læs også