Gravid

Marys fødsel tog kun 2 minutter!

af Anne Romanelli 11. marts 2015
Foto: Instagram
Mary Gorgens’ søn kom til verden hjemme på familiens badeværelse efter dét, der nok må være verdens hurtigste fødsel!

Australske Mary Gorgens vågnede op om natten den 30. januar, fordi hun havde fornemmelsen af at skulle af med afføring.

Men da den højgravide kvinde satte sig på toilettet, opdagede hun, at det faktisk var hendes søn, der var på vej ud: Hans hoved var allerede synligt!

Hurtigt fik hun vækket sin mand, hvorefter der blot gik 2 minutter - og så var babyen Brody født på badeværelsets gulv!

Havde ingen fødselssmerter

- Jeg havde ingen fornemmelse af at være i gang med en fødsel. Ingen smerte. Det var to dage før terminen, men jeg forventede virkelig ikke, at det ville være nært forestående, da jeg ingen tegn havde haft på at være tæt på en fødsel, fortæller 35-årige Mary til Daily Mail Australia.

Brody ligger trygt i mors arme efter sin lynhurtige fødsel.

Med Brodys ankomst er Mary Gorgens nu mor til 5 - og hun er i forvejen 'kendt' for sine særledes hurtige fødsler: Hendes første barn (Max) blev født på to timer, hendes næste (Ava) på 90 minutter, hendes tredje (Sienna) på 50 minutter, og hendes fjerde (Mila) på 10 minutter.

Også Mila kom til verden på familiens badeværelse, mens Sienna og Ava begge blev født i bilen på vej mod hospitalet. Kun med førstefødte Max nåede Mary og hendes mand hele vejen hen til hospitalet.

Læs også:Belindas fødsel tog 3½ døgnDitte fødte, mens hendes ældste søn kæmpede for livetMaja opdagede først sin graviditet under fødslenKvinde føder tvillinger med to måneders mellemrumLille Esther blev født i en elevator