https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/gravid/prim.jpg
Gravid

Graviditetstøj: Gravid med stil

3. april 2014
af The Fashion Edition
foto: presse
Mama.dks stylister fra The Fashion Edition giver dig 5 tips til moderigtig graviditetstøj

Om Thefashionedition.com

Thefashionedition.com er et dansk website der giver stilbevidste kvinder personlige guides til den lækreste online modeshopping. Her kan du se de nyeste tendenser, finde den lækre sommerjakke, du lige står og mangler, og se de danske designeres egne favoritter.

The Fashion Edition er ikke en webshop, men nærmere et online magasin, hvor du helt gratis kan hente den bedste inspiration til din næste online shoppetur, og med et enkelt klik kan blive sendt videre til en webshop, der forhandler den kjole, du netop har forelsket dig i.

Se mere på thefashionedition.com

Baby vokser i din mave, og det betyder at din kropsfacon er i hurtig forandring. Thefashionedition.com guider dig her til graviditetstøj med god stil.

Med den nye smukke mave kan det måske virke som om, at du de næste mange måneder kan droppe alt om at se bare lidt smart ud i graviditetstøj. Men bare rolig, du kan faktisk godt komme til at se chik og moderne ud, selvom du er højgravid og dét endda uden at skulle bruge mange tusinde kroner på graviditetstøj, du ikke kan bruge igen, når drømmebarnet først har gjort sin entré.

Lad være med at prøve at finde ud af, hvad du kan passe to sekunder inden du skal ud af døren. Brug i stedet et par timer på et tidspunkt, hvor du har ro og føler dig veltilpas, og gå så grundigt igennem det tøj, du allerede har hængende i skabet. Der kan sagtens være ting fra din almindelige garderobe du kan passe, selvom du vokser: Løse kjoler, løse skjorter, striktrøjer og kjoler og nederdele med masser af stræk i stoffet er alle gode muligheder. Hæng det tøj, du tror, du kan passe de næste par måneder forrest, og pak så resten væk for nu. Der er ingen grund til, at du hver morgen åbner skabet og ærgrer dig over, at du ikke kan være i dine yndlingsjeans.

Se også de andre gallerier med graviditetstøj

5 tips til, hvordan du går gennem din graviditet med stil

1. Invester i et par gode graviditetsjeans. De kan bruges til alt fra løse skjorter og t-shirts til under kjoler, og sørger du for at have en lidt lang overdel på, kan det faktisk ikke ses, at det er bukser specielt fremstillet til gravide.

2. Hold øje med tidens populære cocoon-former og oversize snit. Og her behøver du ikke kun at kigge på graviditetstøj. En high street butik som COS har ofte mange fine kjoler, hvor der er plads til en stor mave, og som også sagtens kan bruges, når graviditeten er ovre.

Se flere cocoon-kjoler på Thefashionedition.com

3. Lav få, men gode investeringer. Du behøver ikke at have 10 kjoler og 15 par bukser du kan passe, mens du er gravid. Hold dig i stedet til et par enkelte smarte og lækre ting, og beslut dig så for, at det er din garderobe, mens du er gravid.


4. Hop med på sneaker-trenden. Der er ikke mange gravide, der kan holde ud at rende rundt i stiletter en hel dag. Og heldigvis er sneakers topmoderne lige nu. Find et par, der matcher din stil - og husk at du helt sikkert også bliver glade for dem senere hen, når du sikkert dagligt kommer til at gå lange ture med barnevognen.

5. Find en langlivet undertrøje eller top. Ofte må du lægge dine almindelige overdele til side mens du er gravid, fordi din nye mave pludselig får dem til at stumpe, og ikke fordi de bliver for smalle. Invester derfor i et par lange toppe som du kan bruge under dine almindelige overdele - og husk at den skal være pæn nok til, at du gider have den til at stikke ud og være synlig.

Du kan sagtens dyrke motion som gravid - se mere her

Klik ind i galleriet herunder og lad dig inspirere af de mange styles

Læs også