https://imgix.femina.dk/media/f8c985ddb2044988a0cac9d8364b6e86.jpg
Gravid

Giv baby den bedste start

17. februar 2010
af Redaktionen
Bobler, lys, klokker, fiberoptisk lys, musikalsk underholdning, babytegnsprog, massage og fantastiske lysbolde. Det er bare nogle af de ting, der indgår i det engelske babyprogram Baby Sensory.

Baby Sensory står for en holistisk tilgang til indlæring og udvikling - fra fødslen til baby er 13 måneder. De mange aktiviteter, som baby prøver i forløbet, er designet til at stimulere sanser, udvikle koordination, bevidsthed om verden, en kærlighed til musik og den koncentration, der er så nødvendig for den videre udvikling.

Den fantasifulde udnyttelse af musik, lys og materialer sammen med baby-tegnsprog, knytte-bånd-aktiviteter, sange, lege, massage, motion og dans giver en grundlæggende basis, som fremtidig indlæring kan bygge på. Aktiviteterne er særligt velegnet til babyer med særlige behov og/eller handicap.

Baby Sensory har fokus på:

  • Sproglig udvikling - mange forældre oplever intens frustration over manglende forståelse af deres barns signaler. Tegnsprog kan hjælpe med til at stoppe gætterierne.
  • Fysisk udvikling - udforskende leg i det tilstødende legeområde hjælper baby med at øve de grundlæggende bevægelsesmønstre, som stimulerer begge sider af hjernen.
  • Social udvikling - glade sociale lege udgør grundstenen for erhvervelse af fremtidige færdigheder såsom samarbejde, vente-på-tur og sammenhold.
  • Følelsesmæssig udvikling - massage er en sanseoplevelse, som virkelig styrker båndet, fordi det giver forældrene mulighed for at vise deres kærlighed

Gratis prøvetime
Der kører løbende hold i København og på Frederiksberg, og du har mulighed for at komme til en gratis prøvetime, for at se om Baby Sensory er noget for din baby og dig.

Læs mere på www.babysensory.dk

Læs også:
Babys udvikling fra 0-2 år
Opfyld babys behov

Læs også