Familien fra Bryggen
Gravid

Geggo afslører: Dét skal min datter hedde

4. februar 2016
af Anne Romanelli
Den højgravide realitystjerne Stephanie ’Geggo’ Kessler løftede i torsdagens afsnit af ’Familien fra Bryggen’ endelig sløret for, hvad hendes første barn skal hedde. Se navnet her!

- Det er et latterligt navn!, udbryder mormor Mopper i torsdagens afsnit af TV3-serien ’Familien fra Bryggen’.

Den kontante udmelding falder, da Mopper sammen med datteren Linse Kessler og sit højgravide barnebarn, Geggo, diskuterer mulige navne til sidstnævntes ufødte datter – og Geggo lufter, at favoritnavnet er Mynte.

- Det kan man sgu da ikke. Pebermynte. Det bliver hun nok kaldt. Synd, forklarer en tydeligt utilfreds Mopper, som dog kan ånde lettet op.

Det siger dit barns navn - om dig! >>

Ikke Mynte, men...

Cengiz, der er far til Geggos kommende barn, er nemlig enig med Mopper, og derfor har den vordende mor fået forbud mod Mynte og i stedet været nødsaget til at vælge et andet navn til datteren.

Valget er faldet på: Alba.

Det afslører Geggo senere i samme afsnit – og dét navn vækker desværre heller ikke stor begejstring hos den kommende mormor Linse og oldemor Mopper.

- Alberte er bedre, konstaterer Mopper tørt, mens Linse også er tydeligt skuffet: - Ej, hvor er det øv! Mener I det? Det elsker jeg ikke så meget, siger hun. Men mon ikke, at både Linse og Mopper tager navnet til sig, når de snart står med det lille nye familiemedlem i armene? Læs også:

Top 50: De mest populære pigenavne i 2015

Top 50: De mest populære drengenavne i 2015

Disse børnenavne vil hitte i fremtiden

Dét hedder kendte kvinders børn:

Dét hedder kendte kvinders børn

Se også:

5 gode råd når du vælger børnenavne >>

Artiklen indeholder affiliatelink

Læs også