https://imgix.femina.dk/media/article/safetyband.jpg
Familieliv

Smart armbånd hjælper, hvis dit barn bliver væk

8. december 2015
af Anne Romanelli
MAMA-redaktionen er faldet for et smart armbånd til børn, hvor forældre kan indgravere barnets navn og telefonnummer. En ekstra sikkerhed, hvis barnet bliver væk!
Smykkefirmaet Crowdmade har i samarbejde med Børneulykkesfonden udviklet et helt særligt armbånd til børn, ‘Plate by You’, som ikke bare er et sødt smykke, men også en ekstra sikkerhed for børn og forældre. På armbåndet kan du nemlig indgravere barnets navn og telefonnummer, så du lettere kan blive kontaktet, hvis dit barn bliver væk:
https://imgix.femina.dk/armbaand.jpg
Passer alle aldre ’Plate By You’ er håndforarbejdet sølv og fås enten guldbelagt eller rhodineret. Det sælges med sort justerbart nylonbånd, så det er klar til brug om armen. Nylonbåndet måler 3- 22 cm i omkreds, hvilket gør det velegnet til alle aldre. - Vi har spurgt kunder og forældre til råds og endte med et flot smykke, der både fungerer som et ’safetyband’, men også som en fin pyntegenstand, siger Christina Bredgaard, der står bag Crowdmade. Læs også: Nyt armbånd skal gøre fædre mere involverede Du kan også vælge at bære armbåndet selv – og f.eks. lade dine børns initialer pryde smykket, som modellen Jackie Navarro har gjort her:
https://imgix.femina.dk/jackie.jpg
’Plate By You’-armbåndet kan købes både med og uden indgravering - og du kan vælge, om det skal indgraves på den ene eller begge sider. Pris uden indgravering: 329 kr. Pris m. indgravering (på den ene side): 449 kr. Pris m. indgravering (på begge sider): 499 kr. Her kan du købe ’Plate By You’-armbåndet >> Se også disse smarte produkter:
https://imgix.femina.dk/gadget.jpg

https://imgix.femina.dk/sele_gravid.jpg
https://imgix.femina.dk/babyalarmer.jpg
https://imgix.femina.dk/badekar.jpg

Læs også