Sarah Grünewald
Familieliv

Sarah Grünewald deler rørende foto af søn - og støtten strømmer ind!

2. juni 2016
af Anne Romanelli
'Vild med dans'-værten Sarah Grünewald delte i går det skønneste foto af sin nyfødte søn Luis, som har læbe-ganespalte. Det er allerede blevet 'liket' over 23.000 gange og har fået omkring 1000 rørende kommentarer - bl.a. fra forældre, der selv viser billeder af deres egne børn med læbe-ganespalte.

Sarah Grünewald har helt ret: Hendes lille søn Luis, der blev født i slutningen af marts, er ’en lækker karl’!

Det kan man forvisse sig om på hendes Facebook-profil, hvor 'Vild med dans'-værtinden i går lagde et herligt billede op af den lille gavtyv, som det er helt umuligt ikke at blive forelsket i.

https://imgix.femina.dk/luis.jpg

Siden er det da også væltet ind med ’likes’ og positive kommentarer fra andre Facebook-brugere.

Sarah Grünewald afslørede sin graviditet på direkte tv - uden mandens samtykke: Sådan reagerede han >>

Mange af dem er fra forældre, der ligesom Sarah Grünewald selv har børn med læbe-ganespalte. Og det er nogle aldeles rørende beskeder, som i mange tilfælde ledsages af dejlige billeder af deres børn.

Stort tilllykke - og respekt!

Bl.a. skriver brugeren Ditte Gliese: - Stort tillykke og respekt for du som offentlig person står frem, det hjælper også os forældre der står i samme situation at det bliver offentlig kendt at det er ok at se sådan ud og at det bliver mere belyst hvad læbeganespalte egentlig er. Er mor til Emil født med enkeltsidig spalte. hvor er Luis skøn.

Disse navne har størst sandsynlighed for at blive gravide i 2016

Carl Johan Af Rosenborg skriver: - Hej Sarah, jeg kender dig ikke - men min datter blev født med en enkelt side spalte - og her er hun i dag som 4-årig. Luis er smuk og sød lige nu, og om kort bliver han endnu smukkere. I er i gode hænder!

Louise Schmidt Baunbæk skriver: - Hvor er han bare total skøn ham Luis. Vi har William fra maj 2014, der er født med enkeltsidig læbe/gummespalte og som blev opereret i september 2014 for rullende kameraer. Husk og nyd de store smil. Der er noget helt specielt ved spaltebørn.

Dét hedder kendte kvinders børn:

Læs også