Der er rig mulighed for at sammensætte din egen pakkekalender på nettet.
Familieliv

Pakkekalender-guide: Her finder du sjove (og billige) gaver på nettet

28. november 2016
Af Redaktionen
Snart er det 1. december - og tid til at åbne pakkekalender i mange børnefamilier. Kan du ikke lige overskue at suse rundt i legetøjsbutikkerne efter 24 gaver til ungernes pakkekalender, så er der hjælp at hente her!

Her finder du gode pakkekalender-gaver på nettet:

Pakkekalender.dk

https://imgix.femina.dk/pakke_1.jpg

Pakkekalender.dk er et meget overskueligt site, hvor du kan finde færdige pakkekalendere til både piger og drenge i forskellige aldersgrupper: 2-3 år, 4-5 år, 6-8 år, 9-11 år og 12-14 år.

En færdig pakkekalender består af 24 kalendergaver og koster 399 kr. Du kan også vælge købe gaverne med indpakning for 100 kr. ekstra.

Synes du, at 24 gaver er for meget/for dyrt, eller er du ikke tilfreds med den liste, som pakkekalender.dk selv genererer, kan du i stedet sammensætte et antal gaver, du selv bestemmer, ved at klikke dig rundt på sitet i det store udbud, der også er opdelt i forskellige prisklasser: 0-10 kr. 10-20 kr., 20-30 kr. og 30+ kr.

(Og så er der også mulighed for at købe pakkekalendere til voksne på sitet!)

Køb gaver på Pakkekalender.dk her >>

Lekmer.dk

https://imgix.femina.dk/pakke_2.jpg

Lekmer.dk sælger færdige pakkekalendere fra kendte legetøjsmærker som Play-Doh, Disney, Brio Railway og LEGO.

Her får barnet én stor æske med 24 låger, og bag lågerne gemmer der sig forskellige stykker legetøj fra det pågældende legetøjsmærke.

I pakkekalenderen fra Play-Doh er der eksempelvis forskellige bøtter med modellérvoks samt en masse små værktøjer til at lave spændende figurer af modellérvoksen.

Køb de færdige pakkekalendere fra Lekmer her >>

Ellos.dk

https://imgix.femina.dk/pakke_3.jpg

Ellos.dk finder du også færdige pakkekalendere fra kendte legetøjsmærker - bl.a. er der et stort udvalg af pakkekalendere fra Playmobil.

Bag de 24 låger i pakkekalenderen gemmer sig forskellige stykker legetøj fra det pågældende legetøjsmærke.

Læs også