Natascha Linea
Familieliv

Natascha Linea afslører køn og navn på sin baby

23. februar 2016
Af Anne
Romanelli: Foto: Kanal 4
Gravide Natascha Linea fra 'De unge mødre' har været til scanning og kender nu kønnet på sit kommende barn. Hun ved også, hvad den lille skal hedde.

Natascha Linea har i forvejen datteren Lia på 2 år, og nu skal den unge mor snart også prøve kræfter med rollen som ’drengemor’.

Det afslørede en scanning, som den unge mor var til forleden, hvor det altså stod klart, at hendes lille baby i maven er en dreng.

- Det er mærkeligt, når man er vant til at have en pige, siger Natascha Linea i et nyt klip fra Kanal 4-serien ’De unge mødre’, som hun medvirker i.

Natascha Linea: Det skal min søn hedde

Natascha Linea er derfor også nu klar til at løfte sløret for, hvad hendes andet barn skal hedde – og valget er faldet på: Novah Egon Christian.

Læs også: Natascha Linea vil have en lotusfødsel

Christian er efter Natascha Lineas egen far, mens Egon er efter hendes morfar, fortæller hun. Og så skal den lille have endnu et fornavn, som Natascha Linea endnu ikke har besluttet sig for. Dog ved hun, at det skal starte med N:

- Altså Lia hun har jo Lia Linea til fornavn. Altså LL. Så jeg vil også gerne have, at den nye får to navne med samme forbogstav, siger den unge mor.

Du kan se ’De unge mødre’ tirsdage kl. 20.00 på Kanal 4.

Dét hedder kendte kvinders børn:

Læs også