https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/boernefamillie/2015/maj/pigemedsolbriller612.jpg
Familieliv

Gode tips til kreative stunder med dit barn

28. maj 2015
af Redaktionen
Foto: PR
Savner du inspiration eller gode råd til, hvordan du kan være kreativ sammen med dit barn? Så er der masser af tips at hente på InspiredbyKids.dk!

Kreativitet findes i mange forskellige afstøbninger, men essensen af kreativitet er, at ingen i virkeligheden ved, hvor det kommer fra. Det er abstrakt og meget uhåndgribeligt.

Det kan derfor også være enormt svært at sætte sig ind i det univers, der udspiller sig på dit barns øverste etage. Hvor kommer det her fra?, tænker du måske, mens dit barn er ved at bygge et slot af umage sokker.

Mayonnaise og solcreme i skøn forening!

Der er ingen grænser for, hvordan børn kan fjerne virkelighedens barrierer til fordel for deres egne visioner.

Det er pigen i følgende video et meget godt eksempel på:

Der er med stor sandsynlighed ikke særligt mange voksne, der har draget en parallel mellem mayonnaise og solcreme. Hvordan skulle det også lige gå til?

Få tips til kreative stunder med dit barn på InspiredbyKids.dk

Som forælder er det som bekendt svært at følge sine børns kreative fodspor, fordi man simpelthen ikke er på bølgelængde med dem.

InspiredbyKids.dk er en portal, hvor forældre deler ud af gode råd til hvordan hverdagen, ferien, weekenden osv. kan blive bedre gennem aktiviteter, hvor begge parter kan finde fælles fodslag.

Skribenterne, der deler ud af den rige mængde af gode råd og tips, har det tilfælles, at de alle er forældre med en stor interesse i at ramme en frekvens, der skaber kontakt til vores kære børn.

Derudover kan vi forældre også finde en lind strøm af spændende inspiration inden for både mode og styling.

Se mere på InspiredbyKids.dk her >>

Læs også