https://dk-femina-backend.imgix.net/media/article/geggo_0.jpg
Familieliv

Geggo har født: Se hendes smukke datter

8. februar 2016
af Anne Romanelli
Realitystjernen Stephanie 'Geggo' Kessler fødte i fredags en velskabt datter. Her kan du se nogle skønne billeder af den nyfødte i sin mors arme - og af en stolt mormor Linse!

Islands Brygge er blevet et lille vidunder rigere, efter at 'Familien fra Bryggen'-stjernen Stephanie Geggo Kessler i fredags endelig fødte datteren Alba - præcis en uge efter sin termin.

Den stolte mor beskriver selv sin første fødsel i detaljer på sin Instagram-profil, hvor hun også viser den smukke nyfødte frem:

- Fredag kl 21.25 blev vores livet i den grad beriget, for her blev mig og min absolut fantastiske kæreste forældre til lille Alba efter 25 hårde timers veer. 2,5 time efter vi ankom til hospitalet var hun ude hos os, og jeg fik min drømmefødsel lige efter bogen og helt uden smertelindring som jeg havde ønsket. Hårdt, men alt værd Hun vejede 3630 gram, var 53 lang, og fuldstændig perfekt. Jeg har aldrig set noget så smukt i hele mit liv, og jeg er så taknemmelig over min kæreste der var den allerbedste støtte fra allerførste ve af, jeg er SÅ heldig at han er faren til min datter. Vi nyder hende til fulde, og jeg vil nok ikke være så meget på det næste stykke tid. Jeg har travlt med at skiftevis stirre på hende, kysse hendes smukke ansigt, og hyle over hvor heldige vi er at have hende.

Linse Kessler og Geggos mormor, Mopper, er ikke så helt begejstrede for den nyfødtes navn. Læs mere her >>

Det er svært ikke at blive rørt over disse søde ord, og billederne af datteren, de nybagte forældre og ikke mindst den nybagte mormor Linse er lige så rørende:

Video: Sarah Zobel og Burhan G viser babyen frem >>

Artiklen indeholder affiliatelink

Læs også