https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/mor/2014/oktober/612x325graad.jpg
Familieliv

Fik klage over baby - nu hitter mor på Facebook!

27. oktober 2014
af Anne Romanelli
En australsk mor fik nok, da hun modtog en anonym klage over sin grædende baby. Hendes svar er nu et stort hit på Facebook…

Den 26-årige Trish LaForty fra Queensland i Australien gav svar på tiltale, da hun i sin postkasse modtog en anonym klage over sin 11 måneder gamle søn.

- Det kan godt være, at du er i stand til at ignorere din babys gråd, men vi er trætte af at høre på ham græde uafbrudt HELE DAGEN, stod der på sedlen, som altså var uden afsender.


Nægter at forkæle sin søn

Det fik Trish LaForty selv til tasterne. Hun slog klagen op på Facebook og gav samtidig den anonyme klager følgende svar:

- Til hvem end, der har skrevet den her seddel. TAK, som om det ikke er hårdt nok at være forældre, så er det dejligt at vide, at vores naboer støtter os. I kunne ikke engang mønstre mod nok til at banke på vores dør, I efterlod bare en seddel i postkassen uden navn, nummer eller adresse. Og bare for at rette misforståelser: Vores baby græder ikke 'hele dagen...' Han græder, når han ikke vil sove, når han får skiftet sin ble, når jeg siger 'nej,' fordi jeg nægter at forkæle ham og lade ham opføre sig som om, at han ejer det hele, skriver Trish og foreslår denne løsning på problemet:

- Hvis I ikke kan lide at kunne høre jeres naboer, kunne det være, at I skulle flytte på landet? Hvis I har lyst til at snakke videre om det, skal I være velkomne til at slå vejen forbi. I ved tydeligvis, hvor vi bor. Med venlig hilsen, en mor og far, der gør det bedste, de kan.


Inden for meget kort tid fik Trish LaFortys svar mere end 500 likes på Facebook, og det er siden gået verden rundt via delinger. Det skriver mx.dk.

Læs også:
Anne Kejser: Jeg kan ikke tåle curlingbørn

Læs også