ulrikke
Familieliv

Deres var søn var 14 dage gammel, da han blev indlagt: "Det var en sindssyg tid"

29. februar 2024
af Maria Hoang, Alexander Borch Nielsen
Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix
I et stort interview med modemagasinet Elle fortæller Ulrikke Toft Simonsen og Lord Siva, at den første tid med deres nyfødte søn ikke var nem.

Liv, der slutter og liv, der begynder.

Det har fyldt meget hos model Ulrikke Toft Simonsen og sanger Lord Siva, med det borgerlige navn Brian Sivabalan, og i et stort interview med Elle reflekterer de over de store sorger og glæder, der har ramt deres familie de seneste år.

I 2022 døde Hugo Helmig, og det fik Ulrikke og Brian til at klynge sig til livet mere end før, fortæller de til Elle.

– Billy (deres søn, red.) blev undfanget kort tid efter, at Hugo døde, og det var totalt med vilje. Måske ikke, at det ville gå så stærkt, men jeg havde en længsel efter den der lukken om sig selv, som en graviditet og småbørnsliv er. Det var det, jeg havde brug for lige der. Ja, det var også en måde at lade livet gå videre på, fortæller Ulrikke Toft Simonsen.

Derfor var jublen da også stor, da kendisparret i oktober kunne byde deres søn velkommen til verden – men kort efter blev parret igen konfronteret med, hvor skrøbeligt livet kan være:

– Ja, og så blev Billy syg med meningitis 14 dage efter, han blev født, og var indlagt i to uger. Det var en sindssyg tid, fordi det også var den uge, vi skulle flytte ud af vores lejlighed. Alt var kaos. At pakke et helt hjem sammen, samtidig med, at et nyfødt barn er indlagt … og så fik jeg brystbetændelse, genkalder hun om den kaotiske tid.

Men de mange udfordringer, som livet kaster efter dem, har kun gjort dem stærkere, forsikrer Ulrikke Toft Simonsen over for Elle:

– Der har været mange af den slags udfordringer i vores liv. Faktisk lige siden, vi mødte hinanden. Det er også noget af det, som binder os så tæt sammen. Vores forhold har en solid ballast. Vi har gået igennem det hele sammen.

Læs også