https://imgix.femina.dk/media/article/shopping_0.jpg
Familieliv

Black Friday: MAMA's favoritter!

27. november 2015
af Anne Romanelli
Black Friday-udsalget er for alvor i gang, og det kan være svært at overskue de mange tilbud. MAMA-redaktionen har udvalgt 9 favoritter til mor og barn - måske er der inspiration at hente for dig?

Black Friday - MAMA's favoritter

3 TIL MOR:

1) Figursyet vinterjakke

249,50 kr. (normalpris 499 kr.)

https://imgix.femina.dk/black_jakke.jpg
https://imgix.femina.dk/black_jakke_3.jpg
https://imgix.femina.dk/black_jakke_4.jpg
https://imgix.femina.dk/black_jakke_2.jpg

Lækker faconsyet vinterjakke fra Ellos med lynlås og trykknapper foran. Skjult hætte i kraven og påsyede albuelapper i imiteret ruskind. Udover at være super smart er den også praktisk og nem at bevæge sig rundt i sammen med børnene! Fås i 4 farver.

Køb her >> 2) Taske med aftagelig minitaske349,50 kr. (normalpris 499 kr.)
https://imgix.femina.dk/black_taske.jpg
https://imgix.femina.dk/black_taske_2.jpg
Smart og rummelig taske i formfast materiale. De to rundsyede håndtag kan også bruges over skulderen. En lille taske er fastgjort som praktisk pynt på det ene håndtag. Den kan lukkes med lynlås og er aftagelig. Den store taske lukkes også med lynlås, og indvendigt er der en lynlåslomme, en mobillomme og en åben lille lomme. Meget praktisk at have med på tur med baby. Fås i 2 farver. Køb her >> 3) Shapewear20 % på al shapewear fra ASOS
https://imgix.femina.dk/black_shapewear.jpg
Bliv klar i en fart til julens mange fester - med lidt snyd. Med shapewear kan du hurtigt skrue dig ned i dit party-outfit og skjule de ekstra kilo, der måske har sat sig efter den lækre julemad. ASOS giver 20 % på alt - også deres shapewear! Køb her >> 3 TIL BABY: 1) Multiaktivitet Gåvogn 274,50 kr (normalpris 549 kr.)
https://imgix.femina.dk/black_gaavogn.jpg

Stabil gåvogn med 7 aktiviteter - bl.a. xylofon, vendefigurer, tandhjul, drejehjul og sortering af former. Stimulerer både babys sanser og motorik.

Køb her >>

2) Philips Avent Babyalarm

530 kr. (normalpris 799 kr.)

https://imgix.femina.dk/babyalarm.jpg

Denne babyalarm er kåret som 'Bedst i test' af Tænk. Anvender DECT-teknologi, der er den mest pålidelige teknologi og fri for interferens fra andre trådløse produkter i dit hjem, så du kan være sikker på, at du altid hører din baby. Rækkevidde: 330 m i åbent landskab. Eco-tilstand giver enegibesparelse og reduceret stråling. 2-vejs kommunikation så du kan berolige dit barn med din stemme. Udvalg af vuggeviser samt blødt natlys til at give tryghed. Indikatorer viser batteritilstand og at enheden er inden for rækkevidde. Med bælteclips så du kan have alarmen på dig.

Køb her >>

3) Skip Hop klodser & bolde

179 kr. (normalpris 224 kr.)

https://imgix.femina.dk/skip_hop.jpg

Lærerige legeklodser- og bolde i træ. Klodserne kan stables oven på hinanden og har udgang til, at de to bolde kan løbe igennem. Det gør det muligt at have sjov på mange måder, sammtidig med at baby træner motorikken og koncentrationsevnen.

Køb her >>

3 TIL BØRN:

1) Foldbar hestestald189,50 kr. (normalpris 379 kr.)
https://imgix.femina.dk/black_hestestald.jpg
https://imgix.femina.dk/black_hestestald_2.jpg

Skøn hestestald i træ. Stalden kan foldes sammen, hvilket gør den nemmere at tage med over alt. Med tilhørende heste. Et solidt stykke legetøj, der dur til flere aldre og derfor kan række til mange år.

Køb her >>

2) Primigi vinterstøvle

412,46 kr. (normalpris 549,95 kr.)

https://imgix.femina.dk/black_sko.jpg
Lækker Primigi vinterstøvle med GoreTex® membran, der holder foden tør og lader den ånde. Sålen har indbygget Primigi's Sky effect, så det føles som at gå på en sky! Kåret til bedste børnestøvle i Keiki Magazine. Køb her >> 3) Dukkehus fra Disney's Frost999 kr. (normalpris 1599 kr.)
https://imgix.femina.dk/dukkehus.jpg
Årets julegave må være Dronning Elsas glinsende is-slot fra Disneys elskede Frost-tegnefilm! Det smukke, blå dukkeslot er i hele tre etager og har fire rum samt en stor tagterrasse. Indeholder 11 møbler (bl.a. Elsas is-trone og en smuk lysekrone). Køb her >>

Her finder du en overskuelig liste over udvalgte mor/barn-webshops, der holder Black Friday-udsalg >>

Artiklen indeholder affiliatelinks. Vi tager forbehold for udsolgte varer og prisændringer.

Læs også