Black Friday er der store rabatter at hente i landets webshops.
Familieliv

Her er de bedste Black Friday rabatter

24. november 2016
af Anne Romanelli
Fredag den 25. november er det Black Friday – og dermed også ’store udsalgsdag’ i flere af landets webshops. Få overblik over de bedste tilbud til hele familien!

Det kan være svært at få tid til juleshopping i en travl børnefamilie, så hvorfor ikke klare julehandlen over nettet fredag den 25. november, hvor der er store rabatter at hente i flere af landets webshops?

Her er det nemlig Black Friday – et koncept, som stammer fra USA, hvor butikker netop denne dag skyder julehandlen i gang med vilde tilbud, hvilket gør dagen til USA’s travleste shoppingdag på hele året!

I Danmark er Black Friday forholdsvist nyt (vi tog konceptet til os i 2013), men det er forståeligt nok blevet populært ret hurtigt!

Her finder du gode Black Friday-tilbud

Nedenfor har vi samlet en liste over de bedste Black Friday-tilbud fra en lang række webshops til hele familien.

Lekmer

Find julegaverne til ungerne her! Lekmer.dk har et kæmpe udvalg af legetøj til børn i alle aldre, og du kan også finde babyudstyr, børnetøj- og sko samt ting til børneværelset. Få op til 70 % rabat.

Gå til Lekmer

Creakids

Creakids har legetøj i høj kvalitet til børn i alle aldre og har mindst 25 % på alle varer hele weekenden.

Gå til Creakids

Babygear

Hos Babygear finder du babyudstyr, børnetøj, legetøj, børnecykler, børnemøbler og meget mere. Udvalget er enormt. Du kan spare op til 60 % hele weekenden!

Gå til Babygear

Babyshop

Babyshop har også et kæmpe sortiment af babyudstyr, børnetøj, legetøj og børnemøbler - og du kan også finde ventetøj og ammetøj. Du får op til 50 % rabat på varerne.

Gå til Babyshop

Ellos

Hos Ellos.dk finder du et kæmpe udvalg af mode til hele familien. Find også skønhedsprodukter, boligudstyr, legetøj, elekronik og endda rejser. Vil du købe alle julegaverne ét sted, kan du roligt tjekke deres store Black Friday-rabatter.

Gå til Ellos

Asos

Asos.com giver 20 % rabat på alle varer hele weekenden. Find tusindvis af mærkevarer og et bredt udvalg af tøj, sko og accessories til både kvinder og mænd.

Gå til Asos

Stylepit

Spar op til 30% på et kæmpe udvalg af mærkevarer til damer, herrer og børn. Shop bl.a. Name It, Ticket to Heaven, Hummel, Only, Vero Moda, Ilse Jacobsen, Ralph Lauren, Selected, G-Star og Solid!.

Gå til Stylepit

Bagetid

Bagetid.dk giver op til 70 % på deres enorme udvalg af bageudstyr, kagepynt m.m. - find kort sagt ALT hvad du skal bruge til at lave den perfekte kage til eller sammen med dine børn!

Gå til Bagetid

Woolspire

Hos Woolspire.dk får du op til 60 % rabat på flere forskellige garnmærker. Mangler du garn til et strikke- eller hækleprojekt, f.eks. sokker til baby eller sjal til dig selv, så hold øje med deres Black Friday-tilbud.

Gå til Woolspire

CDON

Hos cdon.com finder du både elektronik, bøger, film og musik, tøj, sko, babyudstyr - her er kort sagt lidt af det hele. Dr er store rabatter at hente, og hver time er der et nyt kup på nettet, som afsløres.

Gå til CDON

Gucca

På Gucca.dk finder du tusindvis af bøger og film til enhver smag. På Black Friday finder du med butikkens egne ord 'vanvittige tilbud' fordelt på flere kategorier.

Gå til Gucca

Bog og Idé

Bog og Idé giver store rabatter på bøger, brætspil, smartboxes og meget mere. Kort sagt: Noget for hele familien.

Gå til Bog og Idé

Hotels

På hotels.com kan du finde et billigt hotel til den næste familierejse. Hotels.com kommer til at køre med op til 60 % i rabat på udvalgte hoteller, så det er med at holde et godt øje med de skarpe priser!

Gå til Hotels

Expedia

Skal familien snart ud at rejse - eller vil I allerede nu bestille sommerferien, kan I benytte dig af Expedias Black Friday-tilbud. De vil køre med op til 50 % i rabat på udvalgte rejser.

Læs også