taylor
Underholdning

Taylor Swift tog fra prisuddeling som dronningen af popmusik

21. november 2022
af Katrine Rosenbæk
Foto: Jim Ruymen/UPI/Ritzau Scanpix
Ved American Music Awards vandt Taylor Swift ikke færre end seks priser. Blandt andet den største som Årets kunstner.

Hvis der er en dronning af amerikansk popmusik, stod det klart ved American Music Awards søndag, at det er Taylor Swift.

For det 32-årige musikgeni blev kronet med ikke færre end seks priser. Og en af dem var den største af dem alle: Prisen som Årets kunstner.

Det trofæ kan Taylor Swift tage med hjem og stille ved siden af de seks andre, hun i forvejen har: Hun vandt nemlig også prisen som Årets kunstner i 2009, 2011, 2013, 2018, 2019 og 2020.

Det skriver US Magazine.

Prisuddelingen er den største af sin slags i verden, og her består juryen af fans. Det er dem, der vælger vinderne, og deres tale var klar.

De valgte Taylor Swift over seks andre musikalske sværvægtere i kategorien som årets kunstner: Beyoncé, Harry Styles, The Weeknd, Drake, Adele og Bad Bunny.

Det skriver Politiken via Ritzau.

– Jeg kan ikke beskrive, hvor ubegribeligt det er for mig, at jeg stadig laver det her, og at I stadig går op i det, sagde Taylor Swift på scenen ved prisuddelingen.

Taylor Swift har været myreflittig i studiet de seneste år til stor glæde for hendes mange fans.

Det er blot en måned siden, hun udgav albummet “Midnights”, der hurtigt blev en kæmpe succes. Billboard Hot 100 er en hitliste, som præsenterer de mest populære singler i USA, og som den første kunstner nogensinde fyldte Taylor Swift hele top 10.

Men Midnights er blot en perle i rækken af ny musik. Taylor Swift har nemlig udgivet intet mindre end fire nye album og to genindspilninger af tidligere album de sidste tre år.

Hun har netop annonceret sin første tour i fem år, og TicketMaster brød for nylig sammen, da billetterne blev sat til salg. De ivrige fans forsøgte at få fat i 3,5 milliarder billetter.

Læs også