https://imgix.femina.dk/media/article/1536-shaka-loveless.jpg
Underholdning

Shaka Loveless: Min kæreste lader mig være meget mand

3. september 2015
af Susse Wassmann, redigeret af Charlotte Hallbæck
foto: Carsten Seidel
Hvis der er en, der kan gøre musikeren Shaka Loveless blød i knæene, så er det kæresten Fanny

”Helt fin dag” hedder det nye singlehit fra Shaka Loveless, og det indikerer et skift til mere livsglæde og energi. Shaka Loveless er nemlig i et nyt forhold. Og forholdet til kæresten Fanny har på mange måder givet ham mere ro i sit liv. Det fortæller han i et interview med FEMINA i denne uge.

- Jeg skriver altid musik ud fra de ting, der sker i mit eget liv, og min sidste plade skrev jeg i kølvandet på et brud med min daværende kæreste. Nu er jeg i et nyt forhold, og ”Helt fin dag” tager udgangspunkt i følelsen af, at man kan blive ét sted. For jeg har altid haft det sådan, at der skal ske tusind ting på én gang. I dag er aldrig godt nok – jeg skal videre, videre, videre! Det hele har handlet om i morgen. Samtidig med at jeg har været enormt bevidst om, at det ikke var sundt. Men jeg kunne ikke lade være.

Rapperen Jooks tog etårskrisen med det samme, da han mødte sin kone

Har du så fundet roen nu – i dit nye forhold?

- Det er den måde, jeg umiddelbart kan finde ro på. I et forhold. Sangen er et utopisk billede på det, for min kæreste og jeg svæver jo ikke på en lyserød sky hele tiden. Men det er en fed ting at stræbe efter, for det er noget, der betyder rigtig meget for mig, siger Shaka Loveless.

Det kører virkelig godt for os

Fanny, hedder Shaka Loveless’ nye kærlighed, og han bliver helt blød i øjnene, når han taler om hende.

- Hun er pissesej. Og pissesmuk. Og så har hun en helt utrolig hengivenhed, og selvom det jo er meget politisk ukorrekt at sige sådan noget i dag, så kører det virkelig godt for os. Hun lader mig være meget mand. Vi er tit uenige, men vi snakker samme sprog, så vi kan altid snakke os frem til noget, der giver mening for os begge to.

- Fanny læser kunsthistorie, og det har været vildt fedt for mig at få en indgang til den verden også. Hun er et æstetisk menneske og MEGET følsom – jeg kan blive helt forundret over hende nogle gange. Men jeg elsker det. Jeg synes, det er inspirerende at opleve nogen, der tør være så følsom. Det gør også, at jeg indimellem skal tænke over min egen brovtne adfærd, og det er rigtig godt for min personlige udvikling, siger Shaka Loveless til FEMINA.

Læs, hvilke fire faktorer, der kan afgøre, om dit parforhold vil holde

https://imgix.femina.dk/1536-shaka-loveless2.jpg

Læs også