https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1329_lai_og_mie_traette_af_sex.jpg
Underholdning

Mie Moltke og Lai Yde: For trætte til sex

18. juli 2013
webversioneret af redaktionen
Vild med dans-parret er forældre til lille Mio på 20 måneder, og livet som småbørnsforældre er hårdt for sexlivet. Men i stedet har de fået en anden form for tilfredsstillelse i deres liv

Da Mie Moltke og Lai Yde blev forældre til lille Mio, startede det en ny fase i det tidligere Vild med dans-pars liv. For fra at være noget meget seksuelt sammen, er de lige pludselig for trætte. Det fortæller parret til FEMINA.

- Det er den fase, vi er i nu. Så må man siden komme tilbage og vække sig selv i fysisk forstand, siger Lai Yde, og tilføjer, at sex ikke fylder særligt meget i deres liv lige nu.

Læs også: Forfatteren og tv-værten Knud Romer om sin kone: Hun bliver smukkere hele tiden

Det er Mie Moltke dog ikke helt enig i.

- Det gør det alligevel, for det fylder, at det IKKE fylder lige så meget. I Lais liv har sex fyldt rigtig meget. Og i vores liv sammen før Mio fyldte det rigtig meget. Men så har det været lidt mindre heftigt efter graviditet og så videre. Og ”vi bør jo” fylder stadig meget for mig. Vi skal tillade os at sige, at vi ER i en anden fase, så sex ikke bliver en målestok: Går parforholdet så dårligt? For det har intet med virkeligheden at gøre. Man glemmer at tune ind på at tingene var fine, som de er. Der er bare noget, der gør, at det ikke er lige så nemt, som det var, siger Mie Moltke.

MORGENSEX
Før Mio kom til verden, gik parret lidt mere til den, fortæller de. Ofte blev morgenerne brugt på andre ting end at sove.

- Det var om morgenen, vi havde allermest sex. Sådan ud af søvnen og ind i den her kærlige tilstand. Nu har vi Mio, som vågner med et vræl. Så der er en fase, der er sluttet, men jeg er ikke bange for det. For der er en ømhed, ro, kærlighed og stilfærdighed, som er en anden form for supertilfredsstillelse. Faktisk en ny fase hvor jeg kommer på skideren, for jeg har ikke været god til den meget blide, ømme og rolige sex. For mig har det været action og eventyr og ud og ind og rundt og op og ned. Jeg kan godt mærke, at der er ting, jeg har misset undervejs i mit liv. Ting som jeg ikke har været så god til. De her morgensessioner har været med til at lære mig lidt. Men det er ikke noget, jeg lige kan koble mig på, det kommer ikke nemt til mig, siger Lai Yde i FEMINA.

På søndag.dk får du tre kendte kvinders bedste kærlighedsråd

Læs også