Mascha Vang - brudekjole
Underholdning

Mascha Vang indhenter det forsømte: Skal have tre brudekjoler på

30. maj 2022
Af Aviaya Hansen, Alexander Borch Nielsen
Foto: Gregers Overvad,
Influencer Mascha Vang er ved at få kreeret hele tre kjoler til den store dag.

Der skal ikke spares på noget, når Mascha Vang til august siger ja til sin forlovede, Troels Krohn-Dehli, ved et stort anlagt slotsbryllup.

Og kender man Mascha Vang ret, kommer hendes store dag til at tangere et royalt bryllup.

Da hun tirsdag gik til premiere på "Top gun 2" i Imperial afslørede hun, at hun er ved at få syet ikke bare én men hele tre brudekjoler.

– Der er en vielseskjole, en brudekjole og en klokken 12-kjole, forklarede hun.

Og det er der en særlig grund til, fortalte hun.

– Jeg havde regnet med i en alder af 43, at jeg havde været igennem en tre-fire ægteskaber, så når jeg skal giftes så sent, så skal vi altså nogle kjoler igennem. Nu kan vi lige så godt få vinget noget af det af, sagde hun og lo.

Det er Panayotis Brudekjoler i Vejle, der har fået den fornemme opgave at sy de store skrud til Mascha Vang, som har fået nogenlunde styr på alle forberedelserne til kærlighedsfesten.

– Det går rigtig godt med forberedelserne. Det er spændende, der er mange valg, men det bliver lige, som vi gerne vil have det, slår hun fast.

Drømmen knust

Forleden fortalte den 42-årige influencer, at hun altid havde drømt om at blive gift i den betagende Marmorkirken i København.

Det er de færreste forundt at blive viet under de overdådige omgivelser, men i kraft af Maschas lejlighed i København havde hun rent faktisk den mulighed.

– Jeg var lige ved at tude af jubel, men det varede dog kun i ganske kort tid. Jeg havde godt luret, at der var en stor forhindring, og den blev bekræftet i samtalen, skrev hun i et langt Instagram-opslag.

Mascha Vang - brudekjole
Mascha Vang, da hun deltog i "Vild med dans", tilbage i 2021.

– Sagen er nemlig den, at man hverken må filme eller på anden måde forevige selve ceremonien.

Og det kan Mascha Vang ikke leve med.

Marmorkirken skriver på deres hjemmeside, at de gerne vil sikre, det nærvær, som en gudstjeneste er afhængig af, og det spolerer smartphones altså.

– Jeg ville således ikke have et billede af min far og mig op ad kirkegulvet, eller når vi står og bliver viet, skriver hun og tilføjer, at det heller ikke er tilladt at pynte kirken.

– Jeg synes, det er så ærgerligt, at andre skal være dommer over, hvad der er vigtigt for os på vores store dag. Jeg ville slet ikke kunne nyde det, men bare tænke på alle de visuelle minder, jeg gik glip af, forklarer hun videre.

Mascha Vang er kommet sig over den knuste drøm, for hun og Troels har fundet det helt rigtige sted, afslørede hun.

Og som hun sagde i aftes, så bliver brylluppet helt, som de vil have det.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også