Mascha Vang
Familieliv

Mascha Vang var "i sit livs krise" efter fødslen af sin datter

3. november 2021
af Signe Frederikke Pedersen, Se og Hør, Redaktionen
Foto: Dan Mariegaard
Den populære influencer var voldsomt presset i månederne efter sin fødsel. I sin nye bog kalder hun perioden alene med et spædbarn for ”sit livs krise”.

Denne artikel blev første gang udgivet hos Se og Hør.

I en lejlighed på niende sal i Ørestad på Amager sad en migræneramt Mascha Vang for næsten ni år siden.

Tre måneder efter Hollie Nolia kom til verden, var hun og Nicolas Kiesa gået fra hinanden. Og det var de sådan set enige om, var bedst.

Men oven i det hele blev datteren ramt af kolik. Og nu måtte solomoren Mascha kæmpe alt hvad hun kunne for at holde sammen på sig selv og hverdagen.

Det fortæller hun ærligt om i sin nye bog ”Mascha”.

– Den tid, der skulle have været en af de lykkeligste i mit liv, blev det ikke. At have et kolikbarn er en voldsom oplevelse, men at have både kolikbarn og migræneanfald ønsker jeg ikke for nogen, skriver hun.

Vang fortæller også om tiden før lejligheden i Ørestad.

Det var i huset i Bjæverskov, hvor hun boede med Kiesa – som kun er beskrevet under pseudonymet ”racerkøreren” i biografien.

– Han skulle køre cross, han skulle arbejde, han skulle alle mulige ting. Jeg var fanget med en baby, der græd hele tiden, fordi hun havde kolik, og han var fri til at køre sin vej, lyder det i bogen.

Hans fravær – og frihed – gik Mascha på i en grad, så hun begyndte at hade ham.

– Når han var ude af døren, slog jeg hånden i køkkenbordet og skreg så højt, jeg kunne, imens jeg så ham køre væk fra ejendommen: ”Dit fucking røvhul, jeg håber, du aldrig kommer tilbage.”

I dag skammer hun sig over, at hun har tænkt sådan om sin tidligere partner, som hun i øvrigt har talt den svære periode igennem sammen med.

Hun understreger, at racerkøreren er "en virkelig god far, der prioriterer sin datter."

Læs også