https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2013/05/1318-jakob-olrik-dovne-maend-gaar-til-prostituerede/1318-jakob-olrik-2-copy.jpg
Underholdning

Jakob Olrik: Kun dovne mænd går til prostituerede

2. maj 2013
af Femina.dk
Foto: Lars Bech
Sexolog Jakob Olrik synes ikke, købesex er sexet. Her fortæller han, hvorfor penge og sex overhovedet ikke har noget med hinanden at gøre

- At gå til prostituerede er ikke en løsning på noget som helst for mænd. Det er i virkeligheden en slags dovenskab fra mandens side.

En by som København er smækfyldt med smukke, liderlige piger hver eneste fredag aften. De går kun i byen i håb om, at vi mænd gider tage dem ud på dansegulvet, klaske dem i røven, svinge dem ind i en taxa og tage hjem og knalde dem. Det kræver bare, at vi skal levere lidt mere af os selv som personer. Jeg kan slet ikke se pointen i prostitution: At hakke rundt i en eller anden kvinde, der har det ad helvede til, mens der står en stor fed rocker i kulissen og venter på at banke hende bagefter.

Jakob Olrik kan simpelthen ikke se ideen i at gå i seng med en kvinde, der slet ikke har lyst.

LÆS OGSÅ:
Jakob Olrik: Jeg er på kærestejagt

- Mænd vil jo gerne bekræftes. Under samlejet må kvinden gerne sige, at det er den største, vildeste og mest dyriske pik, hun nogensinde har haft. Efter samlejet skal hun gerne sige, at hun aldrig har oplevet noget lignende.

Der er sikkert prostituerede, der er gode skuespillere, men jeg er gennemsnitlig intelligent og kan altså godt regne ud, at de ikke mener det. Jeg tænder på, at jeg som maskulint væsen får det feminine væsen til at flyde helt ud og blive hengiven og sanselig, det får mig til at blive endnu mere hård og stærk og wauw King Kong-agtig. Det spil eksisterer ikke i et kunstigt setup. Det booster ikke din maskulinitet at gå til prostituerede. Det booster din maskulinitet, når du får en ægte seksuel bekræftelse.

LÆS OGSÅ:
Købesex: Det samme som at spise ude

Læs også