Kendisser med coronavirus
Underholdning

Disse kendisser er smittet med coronavirus

17. marts 2020
af Katrine Bojen Krogh
foto Mega Agency
Den frygtelige coronavirus spreder sig hastigt verden over. Se her, hvilke kendisser der er smittet med coronavirussen.

En ting coronavirussen har bevist er, at den spreder sig med lynets hast.

Hundredtusinder er smittet verden over, og mange lande opfordrer folk til at blive inden døre.

Virussen har naturligvis også ramt politikere, sportsstjerner og Hollywoods berømtheder, der er blevet nødt til at trække sig fra rampelyset og ind i deres hjem for at undgå smittespredning.

Se her, hvilke kendisser der er blandt de smittede med virussen.

Disse kendisser er smittet med coronavirus

Prins Charles

Den 71-årige engelske tronarving, Prins Charles, er testet positiv for coronavirus. Det skriver det britiske kongehus i en pressemeddelelse. I pressemeddelsen står der desuden, at han kun oplever milde symptomer på sygdommen. Prins Charles har de seneste dage været i isolation i sit hjem i Skotland med sin kone Camilla Parker Bowles, der ikke er testet positiv for virussen. Prins Charles har ifølge kongehuset ikke været i kontakt med sin mor, dronning Elizabeth, som lige nu befinder sig på slottet i Windsor.

Tom Hanks og Rita Wilson

Den Oscar-vindende skuespiller Tom Hanks og hans kone, skuespiller Rita Wilson, har begge været smittet med virussen i Australien. Det har den 63-årige skuespiller skrevet på sin Instagram-profil: 'Vi har Covid-19 og har derfor valgt at isolere os, så vi ikke spreder virussen yderligere.' Parret er i Australien, hvor Tom skulle have filmet scener til en ny film om Elvis Presley, inden han og konen blev syge. 'Der er ikke meget mere i det, end en-dag-ad-gangen-tilgangen, vel?' Skriver han på sin Instagram-profil. Tom Hanks og Rita Wilson er nu begge erklæret raske.

LÆS OGSÅ: Parterapeutens 3 tip til at undgå coronakrise i parforholdet

Harvey Weinstein

Den 68-årige tidligere filmproducer Harvey Weinstein sidder i isolation i fængslet, efter at han er blevet testet positiv for coronavirus. Harvey Weinstein blev den. 11. marts idømt 23 års fængsel for seksuelt overgreb mod tidligere produktionsassistent Mimi Haley og voldtægt af skuespiller Jessica Mann.

Mads Mensah

Den danske håndboldspiller Mads Mensah er også smittet med coronavirussen. Det fremgår af landsholdsspillerens tyske klub Rhein-Neckar Löwens hjemmeside. Han er i 14 dages karantæne med sin familie, hvilket han er forholdsvis positiv omkring: 'Mig og familien er i karantæne nu - så lang tid helt for os selv har vi aldrig haft før, så der var da allerede et enkelt plus,' skriver han på sin Instagram-profil.

Daniele Rugani

Den 25-årige fodboldspiller, der til dagligt spiller for den Italienske fodboldklub Juventus, er den første fodboldspiller fra Serie A, som er smittet. Derfor er hele Juventus-truppen blevet sendt i karantæne – inklusiv hans berømte holdkammerat Cristiano Ronaldo. Ronaldo har valgt at forvandle sit hotel i Portugal til et midlertidigt hospital for at hjælpe med at aflaste de hospitaler, der er under enormt pres på grund af coronavirussen.

Sophie Grégoire Trudeau

Canadas premierminister Justin Trudeaus kone, Sophie Grégoire Trudeau, er testet positiv for coronavirus efter en rejse i Storbritannien. Den 48-årige premierminister udviser ikke selv symptomer, men er gået i karantæne for at være på den sikre side.

Thomas Kahlenberg

Den tidligere Brøndby- og landsholdsspiller blev testet positiv med coronavirus efter en rejse til Amsterdam. Det sendte blandt andet fire Superligaspillere fra Brøndby og Lyngby i karantæne, fordi de havde været tæt på Thomas, inden han vidste, at han var smittet. Kahlenberg er erklæret rask igen.

Begona Gomez

I en meddelelse fra Spaniens regering lyder det, at premierministerens hustru, Begona Gomez, er testet positiv for virussen. Udmeldingen kom blot få timer efter at premierministeren præsenterede Spaniens corona-nødplan.

LÆS OGSÅ: 12 serier, du skal se lige nu

Rudy Gobert

Den franske basketstjerne Rudy Gobert jokede om coronavirussen to dage inden, han selv blev smittet. Basketballspilleren jokede med situationen over for en række journalister på et pressemøde ved at røre ved alt – blandt andet deres mikrofoner. To dage inden han selv blev smittet.

'Jeg ville ønske, at jeg havde taget det mere seriøst. Og jeg håber, at alle andre gør det, for så kan vi klare det sammen,' siger han i en video på Twitter.

Nadine Dorries

Imens briterne overvejde hvordan de skulle håndtere coronasmitten blev den britiske sundhedsminister, Nadine Dorries, testet positv for corona. Inden hun blev konstateret smittet, var hun en af nøglepersonerne i den britiske kamp mod virussen og har derfor deltaget i møder med over 100 personer. Nadine Dorries er nu erklæret rask.

LÆS OGSÅ: 10 tip: Sådan arbejder du hjemmefra

Olga Kurylenko

Virussen har også ramt den 40-årige James Bond-skuespillerinde Olga Kurylenko, der nok er bedst kendt for sin rolle i Bond-filmen ’Quantum of Solace’, men har også medvirket i ’Hitman’ og ’Oblivion’. Hun giver sine følgere på Instagram følgende opfordring: 'Pas på jer selv og tag det her alvorligt'. Skuespillerinden er allerede erklæret rask igen.

Kristoffer Hivju

Den norske 'Games of Thrones'-stjerne Kristoffer Hivju er også testet positv for covid-19. Det skriver skuespilleren på sin Instagram, hvor han samtidig opfordrer alle til at tage virussen alvorligt. 'Min familie og jeg er selvisolerede derhjemme, så længe det tager. Vi har et godt helbred - jeg har kun milde symptomer på forkølelse. Der er mennesker med højere risiko for, hvem virussen kan være en farlig diagnose, så jeg opfordrer jer alle til at være ekstremt omhyggelige: Vask dine hænder, hold 1,5 meters afstand fra andre, gå i karantæne. Bare gør alt hvad du kan for at forhindre virussen i at sprede sig. Sammen kan vi bekæmpe denne virus og afværge en krise på vores hospitaler. Pas på hinanden, hold afstand og hold dig sund,' skriver han.

Idris & Sabrina Elba

Den 47-årige engelske skuespiller Idris Elba, der blandt andet er kendt for sine roller i tv-serierne 'The Wire' og 'Luther', har fortalt på Twitter, at også han er smittet med corona. Derfor er han i selvisolation med konen Sabrina Elba, som nu også er smittet med virussen. 'Vi lever i en opdelt verden lige nu, men det er tid til at udvise solidaritet og tænke på hinanden. Der er mange mennesker, der har mistet nogen, de holder af. Det er alvor,' skriver han opslaget.

Donald Trump testet for coronavirus

Den amerikanske præsident, Donald Trump, må siges at have skiftet kurs, når det kommer til coronavirussen. I begyndelsen af virussens udbredelse kaldte han den for 'a hoax', et svindelnummer, skabt af Demokraterne.

Siden hen har Donald Trump erklæret krisetilstand i USA og valgt at lukke de amerikanske grænser for at undgå spredningen af virussen.

Trump er også blevet testet for coronavirus, efter han har været i selskab med den brasilianske præsidents pressesektretær, der nu er smittet med coronavirus.

Donald Trumps læge har efterfølgende oplyst i en pressemeddelelse fra Det Hvide Hus, at præsidentens test er negativ.

Heidi Klum og manden også testet

Den tyske topmodel Heidi Klum har bekræftet, at hun og manden Tom Kaulitz også er blevet testet for coronavirus, efter at de begge har været syge med symptomer hele sidste uge. Ingen af dem er heldigvis smittet.

Jesper Buch og andre iværksættere i karantæne

Iværksætter og medvirkende i Løvens Hule Jesper Buch er gået i 14 dages karantæne, efter han og 400 danske iværksættere har været samlet på den spanske solkyst til et iværksætter-event. Det skriver Finans.dk.

En af deltagerne til arrangementet fik beskeden om, at personen var testet positiv for coronavirus hjemme i Danmark, skriver Berlingske. Deltageren var efterfølgende gået i isolation på sit værelse.

Jesper Buch, der var arrangøren bag Seedster-arrangementet, opfordrer nu alle deltagere til eventet til at blive hjemmede de kommende uger.

Kendte går i frivillig karantæne

Andre kendte som Emily Ratajkowski, Orlando Bloom og Charles Barkley har meldt ud, at de frivilligt er gået i karantæne.

Supermodellen Naomi Campbell bruger sin indflydelse på at sprede hygiejne-råd for at mindske smitten. Den 49-årige model lagde tirsdag billeder op af sig selv – i ført beskyttelsesdragt, lyserøde latexhandsker, beskyttelsesbriller og maske - fra lufthavnen i Los Angeles, for at vise hvor alvorligt hun tager pandemien.

LÆS OGSÅ: Kourtney Kardashian elsker sine strækmærker

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_300x250px_5nr_0915.jpg

Læs også