https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1336_christian_bitz.jpg
Underholdning

Christian Bitz: Jeg er ret forfængelig

5. september 2013
redigeret af Charlotte Hallbæck
Den populære sundhedsekspert synes selv, det er lidt fesent, at han går meget op i sit udseende

Christian Bitz er kendt som ernæringsekspert og er en populær foredragsholder rundt omkring i landet. Men det er ikke kun ernæring og sundhed den 36-årige sundhedsekspert og eks-fotomodel går op i. Det er også sit eget udseende.

- Jeg er ret forfængelig. Det er lidt fesent, men jeg går ret meget op i, hvordan jeg ser ud, siger han.

Læs også: Christian Bitz hellere vil have en kvinde, der vejer lidt for meget, end en hysterisk, madforskrækket helsefanatiker

RET TILFREDS
Christian Bitz har de sidste mange år givet sine bud på, hvordan danskerne kan leve deres liv sundere – bl.a. som ekspert i TV2s Go’ Morgen Danmark og i forskellige magasiner og tv-programmer. Og han er stolt af, hvor langt han er nået, men han vil gerne nå endnu længere.

- Uden at skulle lyde selvfed, så er jeg faktisk ret stolt over, hvor jeg er rent karrieremæssigt. Jeg er ret tilfreds og nyder hvert et sekund. Det betyder ikke, at jeg ikke har ambitioner om mere – for det har jeg – men det er meget vigtigt for mig at nyde min rejse, siger den populære sundhedsekspert.

Se Christian Bitz og to andre kendte mænd tale om ”den lille forskel” mellem mænd og kvinder her

Som sundhedsekspert går han meget op i en sund livsstil, men han understreger, at der skal være balance i tingene.

- Sundhed er en del af begrebet livskvalitet. En sund livsstil gør mig i stand til at præstere på det niveau, jeg gerne vil. Og få maksimalt ud af hver dag. Men sundhed skal sættes ind i det store billede med bl.a. mentalitet, økonomi, parforhold og arbejdsrelationer, som også skal prioriteres og plejes. Der er ikke meget sjov i skyr og savoykål, hvis det hele sejler! Hvert enkelt individ skal finde sin egen sunde balance og acceptere de udfordrende perioder, hvor sundhed måske ikke lige står øverst på listen. Man behøver ikke være lige sund hele året rundt, siger han.

Læs også