https://imgix.femina.dk/media/article/1401_cameron_diaz.jpg
Underholdning

Cameron Diaz: Kvinder skal have hår forneden

6. januar 2014
af Charlotte Hallbæck
Hollywoodstjernen opmuntrer i sin nye bog unge kvinder til at beholde hårpragten forneden

Cameron Diaz er en af verdens smukkeste kvinder og er beundret af både mænd og kvinder for sin smukke og atletiske krop. Men den 41-årige skuespiller tøver ikke med at sige sin mening om hårfjerning i sin nye bog The Body Book, der netop er udkommet. Det skriver usmagazine.com.

LÆS OGSÅ: Renée Toft Simonsen – må kvinder ikke længere have hår på tissekonen?

- Det er min personlige beslutning, men nu siger jeg det bare højt: Overvej at beholde hårene på din vagina. For lad os nu være ærlige. Ligesom resten af din krop er dine skamlæber ikke immune overfor tyngdekraften, skriver Cameron Diaz.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du passe på med intimbarberingen

Modeluner ændrer sig

I bogen tøver den smukke skuespiller ikke med dele sine tanker om forskellige emner omkring kroppen inklusiv laserhårfjerning, som hun betegner som ”en dårlig idé”, rapporterer usmagazine.com.

- Jeg kan forstå, at der er en stor trend i disse dage blandt unge kvinder om at få fjernet hårene på kroppen med laser. Jeg ved, at du måske tror, du vil være iført de samme sko eller samme par jeans for evigt, men det vil du ikke. Hårløse vaginaer er et temmelig nyt fænomen. Men alle modeluner ændrer sig, folkens, skriver Cameron Diaz i bogen.

LÆS OGSÅ: Renée Toft Simonsen synes, kønshår er sexet

Læs også