Bachelorette
Underholdning

"Bachelorette"-Mads har fået kæreste: "Vi har det så dejligt"

31. august 2023
Af Anja Bruneskjold
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Mads Rommelhoff svæver på en lyserød sky for tiden.

Det kan godt være, at tv-kendissen Mads Rommelhoff hverken løb med prinsessen eller det halve kongerige, selv om han i seneste sæson af datinghittet "Bachelorette" blev tilbudt Julie Krieglers allersidste rose.

Efter hjemkomsten til Danmark besluttede de to nemlig at gå hver til sit.

Heldigvis ventede en helt anden kærlighed hjemme i Danmark, og Mads Rommelhoff har nu fået sig en kæreste:

– Vi har det så dejligt, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige, fortæller Mads til SE og HØR og uddyber, at de to således er ret så vilde med nu at kalde sig kærester.

Det er ikke mange uger siden, at billeder af den nu tidligere realitydeltager og hans nye flamme pludselig begyndte at florere på det store internet. Men på det tidspunkt var Mads ikke meget for at sætte ord på romancen.

Heldigvis er han nu klar:

– Det er gået stærkt, men hverken hun eller jeg er i tvivl – så hvorfor holde tilbage? Alt føles rigtigt, og vi lever på en lyserød sky, fortæller Mads.

Det kan godt være, at der til hverdag er mange kilometer mellem de to turtelduer, der bor i hver sin ende af landet.

For mens Mads som bekendt bor på Falster, kommer kæresten fra Herning. Men afstanden er dog på ingen måde noget, der kommer i vejen for parrets kærlighed:

– Afstanden gør, at vi skal planlægge lidt og savner hinanden meget. Men heldigvis er vi ret fleksible, og når vi begge gerne vil hinanden, så er det intet problem, forklarer Mads.

Mads Rommelhoff ønsker ikke at fortælle, hvor længe han og Olivia har dannet par, eller hvor de har mødt hinanden.

Han afslører dog, at deres første date varede i intet mindre end tre dage.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også