Jennifer Coolidge
Se, lyt & oplev

"The White Lotus"-stjernen Jennifer Coolidge går viralt efter vanvittig Golden Globe-tale

12. januar 2023
Af Mariah Leitisstein
Foto: Earl Gibson/Capital Pictures/Ritzau Scanpix
Det gik vildt for sig, da Jennifer Coolidge skulle overrække en pris ved dette års Golden Globe. Hun havde nemlig travlt med at fortælle publikum, hvorfor hun ikke burde være der.

Hvis der fandtes en pris for bedste tale, så er der ingen tvivl om, at den i år ville være gået til Jennifer Coolidge.

Den excentriske "American Pie"-skuespiller, der har fået sit helt store Hollywood-comeback takket være sin rolle i HBO Max-serien "The White Lotus", leverede nemlig en tale langt ud over det sædvanlige ved Golden Globe-uddelingen.

Og det var ikke, fordi den 61-årige skuespiller havde vundet noget.

Nej, hun skulle egentlig bare præsentere de nominerede i kategorien "Bedste mandlige birolle", og det gjorde hun da også.

Jennifer coolidge
Foto: Ritzau Scanpix

Dertil fulgte så også bare lige en tre minutters lang tale om, hvorfor hun ikke burde præsentere ved Golden Globe-uddelingen.

– Jeg sagde: "Åh Gud, det er virkelig en stor ære. Tak. Tusind tak. Ja, det vil jeg meget gerne." Og så smækkede jeg røret på. Og så tænkte jeg lidt over det, og så fik jeg et kæmpe panikanfald, siger Coolidge i sin tale om det øjeblik, hvor hun blev tilbudt at præsentere ved prisuddelingen.

Tillykke med din Oscar

I det tre minutter lange klip, der er gået viralt på Twitter, forklarer Jennifer Coolidge, at hun både var bange for at falde, og at hun frygtede at udtale folks navne forkert.

– Du ved, lige så snart jeg udtaler en persons navn forkert, så er jeg færdig. Jeg kan ikke gøre det, siger hun og kaster sig herefter ud i en længere forklaring om, hvordan hun en gang engang udtalte Bill Nyes navn forkert til en privat middag.

– Men ved I hvad? Jeg har det rimelig godt lige nu, for jeg har ikke ødelagt det endnu. Så jeg tænker, at jeg godt kan klare det.

Coolidge sluttede sit stunt af med at kalde Golden Globe-prisen for en Oscar, da hun overrakte den til vinderen, Tyler James Williams fra komedieserien "Abbott Elementary".

Jennifer Coolidge var selv nomineret for sin rolle i "The White Lotus", der kan streames på HBO Max.

Se det vilde klip her:

Artiklen blev først bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også