Mette Helena Rasmussen
Se, lyt & oplev

Mette Helena deler 10 år gammelt billede: Jeg savner ikke at være 30 år

26. september 2022
af Julie Nolsöe
Foto: Mathilde Schmidt
Den 40-årige tv-dommer Mette Helena Rasmussen deler sine ærlige tanker om at blive ældre – og samtidig gladere.

Når deltagerne i TV 2-programmet "Nybyggerne" har boret, savet, malet og pyntet et rum i deres hus hele natten lang, er Mette Helena Rasmussen én af de to dommere, der skal vurdere resultatet af deres hårde slid.

Også i "Go' Morgen Danmark" optræder hun jævnligt, når hun kommer med tips og idéer til indretning i danskernes hjem. I begge programmer er vi vant til at se en smilende Mette Helena, der udstråler overskud.

Men nu fortæller indretningseksperten, at hendes liv ikke altid har været, som det er i dag.

En kaotisk tid

På sin Instagram-profil deler Mette Helena Rasmussen et billede af sig selv, som blev taget for 10 år siden, og mange ting har forandret sig for hende siden da.

Til venstre på billedet, som femina har fået lov til at dele, ses Mette Helena Rasmussen som hun så ud som 30-årig, mens man til højre kan se Mette Helena, som hun ser ud i dag.

– Farven på neglelakken er vist ca. den samme. Men ellers føler jeg mig som en helt anden kvinde, og jeg savner ikke at være 30 år, skriver Mette Helena i opslaget.

Hun uddyber overfor Billed-Bladet:

– I 2012 var jeg en træt og nybagt mor til et spædbarn og en pige på 5-6 år. At blive og være mor er det største i mit liv, men jeg var træt og på mange måder udfordret i mit daværende liv, der på det tidspunkt var meget kaotisk, fortæller Mette Helena Rasmussen.

Godt tilpas i dag

I dag er Mette Helena Rasmussen 40 år og hendes børn, Villa på 15 og Johs på 10, er blevet ældre.

Men at Mette Helena selv er blevet ældre har også haft betydning for hendes overskud i dag:

– Jeg føler mig godt tilpas hvor jeg er i dag, hvor jeg er glad for mit arbejdsliv, mine venskaber, mit netværk, og hvor eksempelvis motion er blevet en fast del af min hverdag.

– Jeg har en stærkere og sundere krop. Og jeg nyder at være blevet mere voksen – med alt hvad der følger med af smilerynker, erfaringer og visdom set i bagklogskabens klare lys, lyder det fra Mette Helena til Billed-Bladet.

Begge billeder i Mette Helenas Rasmussens opslag er taget af fotograf Camilla Stephan.

Artiklen blev første gang bragt på Billed-Bladet. Dette er en redigeret version.

Læs også