https://imgix.femina.dk/media/article/podcast-header1224c.png
Se, lyt & oplev

Lyt til vores podcast-serie "Kloge koner"

21. juni 2018
Torsdag, 21. juni 2018 - 13:25
Gennem tusindvis af år har mennesker opsøgt kloge koner for råd, vejledning og svar. Kloge koner med evner og indsigt – fordi de har levet et liv, fuldt og helt, med selvindsigt og åbne øjne. I podcastserien KLOGE KONER opsøger vi nogle af disse kloge kvinder for at høre deres tanker om det, der optager os lige nu. Lyt til de første tre episoder her
https://imgix.femina.dk/lyt-itunes_2.png

Hvad er podcast?

Et podcast er et radioprogram eller en lydfil, du kan lytte til fra din smartphone, computer og tablet. Det kræver blot, at du har et program – fx en app – at afspille igennem. DR og Radio24syv er nogle af de største spillere på podcastmarkedet; både med unikt indhold, men også deres flowprogrammer er tilgængelige som podcast. Det er enormt smart, fordi du så kan lytte til det, lige når det passer dig.

Der findes efterhånden et utal af podcasts, og der kommer hele tiden flere til. Om du er til lydbøger, krimier, debatter, kulturstof eller Mads og Monopolet, er der med garanti også noget, der falder i din smag.

LÆS OGSÅ: Din guide til de bedste podcasts

Sådan lytter du med

De fleste podcast-brugere lytter til indhold på mobile enheder, og ejer du en iPhone eller iPad, har du formentlig app'en 'Podcasts' liggende i forvejen. Har du en Mac-computer, kan du lytte til podcasts gennem iTunes.
Du kan finde det indhold, du søger, på flere forskellige måder. Enten bruger du blot søgefunktionen, hvis du ved nogenlunde, hvad du leder efter. Er du blot på jagt efter inspiration, kan du lede under Kategorier, Udvalgte podcasts og Populære podcasts.

Når du har fundet den udsendelse, du gerne vil høre, klikker du blot på 'Afspil', og du er nu i gang med underholdningen.

Fra en anden smartphone kan du hente en app til at høre podcasts på i GooglePlay - og på samme måde finde det frem, du gerne vil høre, og trykke 'Afspil'.

Du kan også altid finde feminas podcast på femina.dk/podcast - her trykker du bare på play på den episode, du gerne vil høre.

Læs også