martha
Se, lyt & oplev

Hun er den ældste kvinde nogensinde på forsiden af ikonisk magasin

22. maj 2023
Af Silje Qvist
Foto: Bonnie Cash/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Martha Stewart fortæller, at hun ikke tænker særlig meget på alder, men at denne mulighed alligevel var en smule historisk.

Martha Stewart er den ældste model nogensinde til at være på forsiden af magasinet Sports Illustrated. Hun poserer i dette års badetøjsudgave i en alder af 81 år.

– Da jeg fandt ud af, at jeg skulle være på forsiden af Sports Illustrated Swimsuit, tænkte jeg: “Oh, det er vel meget godt,” Jeg bliver den ældste person, nogensinde tror jeg, på forsiden af Sports Illustrated, siger Martha Stewart i et interview om forsiden.

Det skriver The Guardian.

TV-personligheden og kok Martha Stewart er en af fire modeller for dette års udgave, der sigter efter at fejre stærke kvinder, der “lever i en verden, hvor de ikke mærker til begrænsninger, hverken internt eller eksternt”.

De andre modeller er skuespiller og model Megan Fox, model Brooks Nader og musikeren Kim Petras.

Med sin forside indtager Martha Stewart pladsen som den ældste kvinde på forsiden af Sports Illustrateds badetøjsudgave. Indtil nu har det været Elon Musks mor, modellen Maye Musk, der havde rekorden. Hun poserede sidste år på forsiden, da hun var 74 år gammel.

– Jeg tænker ikke særligt meget på alder, men jeg tænkte, at det her er en smule historisk, så jeg må hellere se rigtig godt ud, fortæller Martha Stewart.

Martha Stewart har tidligere været ude og forsvare, at hun ikke har fået foretaget plastikkirurgi, og efter forsiden er der igen skeptikere efter hende.

Til Variety siger hun:

– Det passer ikke. Jeg har ikke fået noget plastikkirurgi overhovedet. Jeg har meget sundt hår. Jeg drikker juice hver dag. Jeg tager mine vitaminer. Jeg spiser meget sundt. Jeg har gode hudlæger. Jeg er meget forsigtig i solen. Jeg har hat på og solcreme på hver eneste dag, siger hun.

Martha Stewarts motto har altid været, at "når forandring er sket, så er det sket", så hvorfor ikke gribe en enestående mulighed?

På Instagram skriver hun:

– Jeg håber, at denne forside inspirerer dig til at udfordre dig selv til at prøve nye ting, lige meget hvilket stadie i livet, du er i.

Martha Stewart blev kendt i 1980’erne, da hun startede med at skrive kogebøger og medvirke i TV-programmer som kok. Siden da har hun udgivet 99 kogebøger, været vært på mange madprogrammer, lavet sit eget livsstilsmagasin og udgivet sin egen kollektion af tøj, køkkenredskaber og redskaber til hjemmet.

Læs også