deltagerne fra gift ved første blik
Se, lyt & oplev

Gift ved Første Blik-status: Skat og skat elsker hinanden, akavet kys og initativ fra Frederik

20. september 2019
af Nadia Laas
Foto: DR Presse
Femte afsnit af "Gift ved første blik" er rullet over skærmen, og det bød på et akavet kys, et hegn med held i og en masse relationssnak.

Lad os bare være ærlige. Torsdagens afsnit var den kedeligste omgang i denne sæson. Parrene er stadig på bryllupsrejse, og for nogle er kærligheden allerede brændt ud, hvis den da nogensinde har været tilstede. Andre bliver ved med at kæmpe. Og for at citere Maja har vi lidt svært ved at ”være i det”.

LÆS OGSÅ: Test dig selv - hvilken type er du fra "Gift ved første blik"?

Lad os tage en status på de fem par:

Maja og Frederik

Maja og Frederiks bryllupsrejse kom mildest talt dårligt fra start, men i den sidste del af bryllupsrejsen bliver nye metoder taget i brug.

Frederik får i dette afsnit også lidt oprejsning, da han får lov at stå for en HEL DAG på bryllupsrejsen. Der er dog lidt knas med at få fat i guiden (det lykkes heldigvis til sidst. Pyh).

Og så viser han en helt anden side af sig selv:

Resten af afsnittet døser Maja os dog hen i en snak om relationer.

Christina og Michael

Skat og skat rider stadig på en lyserød bølge af tapas og (alt for) mange smæk-kys i træk. I torsdagens afsnit forsegler de kærligheden ved et ”hegn for enden af vejen” og siger de tre magiske ord. Arh, nok nærmere fire: ”Jeg elsker dig, skat”. Efterfulgt af dette romantiske statement:

Det leder os frem til, at svaret på dette spørgsmål må være ’ja’:

Det går faktisk så godt for parret, at det eneste irritationsmoment for os seere må være, hvad i alverden det med det hegn gik ud på.

Anja og Dennis

Det var også i torsdagens afsnit, at der endelig var fremgang hos Anja og Dennis, som ellers tager det YDERST roligt.

Dennis er dog mindre smooth efterfølgende:

Claus og Henriette

Claudiette springer i afsnittet ud som kærester, hvilket beviser at den gode gamle ”jeg har slået min ryg”-fungerer helt optimalt. Skaden, som opstod i en is-løs bobslæde-forlystelse, udløste nemlig en massage fra Henriette.

Anders og Luna

Det er bogstavelig talt stadig op ad bakke for Luna og Anders (som mest af alt bare skal klare sig igennem den sidste dag uden at åbne for godteposen).

Men Anders fortryder intet, og set i bakspejlet har han håndteret situationen til UG:

Vi glæder os allerede til næste uges afsnit.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik: Sådan foregår det bag skærmen

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også