Rejs til Playitas
Rejser

Playitas, Fuerteventura

3. februar 2011
af Hanne Høiberg
Foto: Falk Lauritsen Rejser, Club La Santa, Aqua Dome, Louise Haldbo Balslev/Oure.
Playitas er det perfekte sted for dig der har lyst til en ferie. Stedet er perfekt til at dyrke motion i smukke omgivelser.

Oplev skønne Playitas i Fuerteventura

Playitas ligger ved den sorte strand en halv kilometer fra det lille fiskerleje Las Playitas på den sydøstlige side af øen og er nyeste skud på stammen af resorts, som sætter sport og træning i højsædet. Både for dig og mig og professionelle idrætsfolk.

Læs mere om ferie på Playitas på www.playitas.info

Bliv sundere i ferien:

Aqua Dome - Østrig

Playitas - Fuerteventura

Centret dækker et geografisk område på 1,2 million kvadratmeter og har alt fra olympisk swimmingpool (plus tre andre pools), basketball- og tennisbaner, beachvolley, minigolf og meget mere.

Desuden 18 hullers golfbane og et 700 kvm stort fitness-center plus et cykel-center, som råder over 100 forskellige cykler.

Sådan bor du

Feriekomplekset består af flere forskellige afdelinger. Playitas Hotel har lyse dobbeltværelser med balkon. På Playitas Aparthotel er der et- og toværelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken, mens Playitas Villas er lækre, treværelses villaer med terrasse og privat minipool.

Aktiviteter

Hver dag begynder med morgengymnastik med udsigt over Atlanterhavet, og der er både svømme- og cykeltræning hver uge.

Ellers er det bare at vælge, om du er til spinning eller vand-aerobic efter morgenmaden.

Alternativt kan du vandre eller løbe en tur, spille golf eller tennis, hvis du da ikke har lyst til at lære at dykke. Blandt meget andet.

I forårets løb er der en række forskellige temauger, i uge 12 f.eks. Body Balance med fokus på krop, sind og kost med Bettinna Delfs og i uge 14 er der yoga, meditation og zumba på programmet.

Vejen hertil

Falk Lauritsen Rejser, www.falklauritsen.dk og Apollo Rejser, www.apollorejser.dk

Læs også