Kendte

Er Joe Biden den største is-elsker i verden? Muligvis

"Jeg ryger ikke, jeg drikker ikke, men jeg spiser meget is." Ordene stammer fra USA's næste præsident, Joe Biden, der nærmest har et hedt kærlighedsforhold til den kolde spise.

Hvem elsker ikke is?

Det gør Joe Biden, USA's næste præsident, i hvert fald. Faktisk elsker han is så meget, at der i Joe Bidens præsidentkampagne er blevet brugt 10.000 dollars på is, skriver Eater.

Dog er det ikke Biden alene, som har mæsket sig i is under kampagnen. Han har givet is som gaver til dem, der valgte at støtte hans kampagne. Og det er så løbet op i tusindvis af dollars, viser valgkommisionens oversigt over udgifter til Bidens præsidentkampagne.

Det er ikke hvilken som helst is, der er blevet købt ind. Det er af mærket Jeni's Splendid.

"Mit navn er Joe Biden, og jeg elsker is"

Joe Biden har flere gange været ude at erklære sin kærlighed til is. Blandt andet i 2016, hvor han besøgte sit foretrukne ismærke Jeni's Spendids hovedkvarter i Ohio for at diskutere økonomi og regler for overarbejde.

Han indledte med at sige: "Mit navn er Joe Biden, og jeg elsker is." For at understrege, at han altså ikke jokede med sin is-craving, tilføjede han: ”I tænker alle, at jeg joker, men det gør jeg ikke. Jeg spiser lige så meget is som tre personer.”

Få 8 numre af femina fra kun 229 kr - ingen binding! Få vores tilbud her

Joe Bidens kærlighed til is er ikke gået ubemærket hen. Han har blandet andet været inviteret ind i The Tonight Show, hvor han spiste is sammen med talkshowværten Jimmy Fallon.

Siden han var vicepræsident for Barack Obama i 2008, har der været utallige eksempler på Bidens kærlighed til is.

Da et par åbnede deres egen isbutik, ringede Joe Biden til dem og ønskede dem tillykke, og der fik han endnu engang luftet sin egen hang til is: ”Jeg ryger ikke, jeg drikker ikke, men jeg spiser meget is.”

LÆS OGSÅ: Joe Bidens liv er en fortælling om tragedier - og om at rejse sig igen

Der findes utallige videoklip, hvor han står med en isvaffel i hånden — oftest iført sine ikoniske Ray Ban-solbriller.
 
Nedenfor har Refinery 29 samlet nogle af Joe Bidens bedste is-øjeblikke. 

Læs mere om: