Sommerhoroskop
Horoskoper

Vægtens sommer-horoskop: Et spændende nyt kapitel kan indledes i dit kærlighedsliv

13. juni 2023
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix
Måske er dette sommeren, du bør fokusere på familien, får lidt ekstra ind på bankkontoen, med fordel kan starte på en ny hobby – eller måske burde rejse alene? Læs, hvad dit horoskop siger om netop din sommer.

Generelt

Du slipper arbejdspresset tidligt i jun og vil hele sommeren føle dig godt til mode sammen med venner, kolleger og andre personer, der deler dine interesser.

Du har stor interesse for kulturelle arrangementer, hvor musik, film, skuespil og musicals kan være noget, du er parat til at rejse langt for at opleve. Du vil måske køre lidt træt i alle dine aftaler sidst i juli, hvorefter du, stadig i festhumør, trækker dig lidt tilbage for evt. at bearbejde nogle af sommerens højdepunkter.

Alt i alt en positiv sommer, hvor du for en stund kan glemme nogle af de ting, som måske udfordrer dig.

Kærligheden

Et spændende nyt kapitel kan indledes i forbindelse med dit følelses- og kærlighedsliv i løbet af sommeren. Det er muligvis ikke noget, du føler dig helt parat til endnu, men du mærker ikke desto mindre, at der er noget på vej.

For den vægtfødte er partnerskab generelt en meget vigtig del af tilværelsen, og de fleste Vægte har vanskeligt ved at leve uden en partner – og vælger det sjældent frivilligt.

Vægtens højdepunkt

Juni og juli er de måneder, hvor du føler dig ovenpå og i topform. Det kan blive en af dit livs bedste somre. August bliver også fin, men du har mest energi ved sommerens start. I løbet af sommeren har du held med at klare nogle praktiske opgaver, som bl.a. skal hjælpe dig i hverdagen.

Er du single med ønske om at finde en livsledsager i sommeren 2023, vil der være gode chancer for, at det kan lykkes. Dagene omkring 3. og 17. juni, samt 27. juli og 13. august vil være gode, hvis du planlægger en date.

I starten af juni er du følelsesmæssig åben, og du kan kæmpe med din fornuft om, hvorvidt du skal engagere dig seriøst i en partner. Er du i et fast parforhold/ægteskab, sker der ikke noget ud over det sædvanlige.

Du og din partner vil fra sommerens start og til midten af juli være på bølgelængde i forhold til de aktiviteter, I vil foretage jer sammen. I vil være meget sammen med jeres venner, og der vil være mulighed for at virkeliggøre nogle af jeres fælles drømme.

Men den helt tætte intime kontakt kan du godt savne indimellem. Der er en grund til det, I har hver især nogle ting, som skal klares, og som optager tankerne.

Familie

Der er sket noget i den nære familie, og det er (overvejende) positivt. Der er kommet mere fleksibilitet, og I er som familie mere forstående og parate til at indgå i nogle sammenhænge, hvor I ikke tager tingene så højtideligt. Der er plads til, at I kan være, som I er. Det giver dig en anden familiefølelse.

Ældre personer i familien træder mere i karakter – eller du er måske selv den ”ældre”, der har masser af erfaringer at give videre. Der er især fokus på familien i starten af juni.

Økonomi

Som det gælder for næsten alle i denne tid, er der mere fokus på økonomien end normalt. Men siden maj kan der være kommet flere udgifter til. Det kan se ud til, at der er en ubalance, men når du får nærkigget, er det ikke noget at bekymre sig om.

Ferie

Børn og børnebørn kan spille en større rolle denne sommer. Hvor meget tid du skal bruge her, er op til dig, men i og med at der løses op for nogle nye samværsformer i familien, vil der også være større forståelse for, at du måske vælger at gøre nogle ting på egen hånd.

Men for det meste vil du være opmærksom på ferieaktiviteter, hvor alle kan være med. Et ophold på højskole med spirituelle/psykologiske emner kan være noget, du vil prioritere – og er det tilfældet, vil det være succesfuldt midt i juni.

Læs også