https://imgix.femina.dk/2021-03-05/stenbuk-1_0.png
Horoskoper

Tjek dit Mars-tegn - og se hvilket job passer til dig

1. marts 2021
af Camille Cecilie Resen Stenstrup
Illustration: Gry Futtrup Rasmussen
I astrologiens verden står "krigsplaneten" Mars for vrede, maskulinitet, passion og drive. Det er den planet i vores horoskop, vi skal rette kikkerten mod, når vi vil i kontakt med vores handlekraftige og instinktive side. Mars kan også give os et praj om arbejde. Læs med og se, hvad dit Mars-tegn siger om dig.

Du kan finde dit Mars-tegn (og se hele dit øvrige horoskop), hvis du indtaster din fødselsdag og fødselstidspunkt på Cafe Astrology.

Mars i astrologi står for:

- aggression

- arbejde

- handling

- vrede

- energi

Vædder

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/vaedder-1.jpg

Mars i Vædderen er drevet af instinkt, og deres instinkt fortæller dem, at de skal handle. Ligegyldigt hvor impulsivt det er.

Da Vædderen er zodiakkens første tegn, er det her, tingene har sit udspring – det er et tegn kendt for sin energi, sin initiativtagen og sit gåpåmod.

Mars er hersker i Vædderens tegn, så med Mars i Vædderen er der knald på og fart over feltet. Hvis du har Mars i Vædderen, har du masser af handlekraft, når det kommer til nye planer.

I arbejdsmæssige sammenhænge er du den, der er først ude af starthullerne, og din styrke er, at du får tingene til at ske – derfor shiner du især, når det er din opgave at være katalysator. Med Mars i Vædderen er du garanteret den, der starter et projekt, men ikke altid den, som afslutter det.

Du overlader forsigtigheden og planlægningen til de andre, for du forstår vigtigheden af at handle. Du er heller ikke særligt resultatorienteret og vil hellere puste til ilden ved et nyt bål og videre til næste felt så hurtigt som muligt – derfor er der ikke tid til at vente.

Et kendetegn ved dig er, at der ikke er langt fra idé til handling, hvilket er et træk, der også afspejles i dit temperament. Hvis nogen kommer på tværs af dig, skal de nok få det at vide, men til gengæld går du ikke og bærer nag.

Med Mars i Vædderen lader du dig sjældent kue af en udfordring, men kan tværtimod godt lide at konkurrere både med andre og dig selv – det bedste ved at konkurrere er for dette Marstegn konkurrencen, jagten og spillet i sig selv.

Hvis du har et godt øje til en med Mars i Vædderen, kan det godt betale sig at spille kostbar. Jo større en udfordring det er at score nogen, desto mere attraktive bliver de i Mars i Vædderens øjne.

Vi har balladen, når først Mars i Vædderen HAR scoret, for lige så hurtigt de falder for nogen, lige så hurtigt mister de interessen.

Det vigtigste er, at de relationer, Mars i Vædderen indgår i, er passionerede, spændende og kraftfulde i den tid, de varer.

Dit ideelle job: Iværksætter, sportsudøver.

Hvordan du arbejder og tager handling: Hurtigt og omgående.

Tyr

https://imgix.femina.dk/2021-03-08/tyr-1.jpg

I eventyret om haren og skildpadden, der løber om kap, er det trods alles forventning skildpadden, der ender med at vinde ræset. Hvis du har Mars i Tyren, vil du kunne genkende din egen tålmodighed og udholdenhed i skildpadden. Du har nemlig ikke travlt og vil hellere tage dig god tid til at nå dine mål og gøre dig umage med dit arbejde, så du kan nyde resultaterne fuldt ud.

Du kan på nogle områder være lidt for vedholdende og vil nægte at udføre et stykke arbejde, hvis du ikke får lov at gøre det på din helt egen måde. Det er ikke, fordi du vil være på tværs, men du vil gerne nyde din arbejdsproces og helst tage tingene med ro. Til gengæld er du også en kolossal arbejdskraft og kan have svært ved at stoppe, når først du kommer i gang.

Da Mars i Tyren vægter stabilitet, styrke og forudsigelighed, er det klassisk, at du altid har et eller andet mål, du imidlertid har viet dig til og ser frem til at opnå. Det er sjældent, du afviger fra dine mål, springer over, hvor gærdet er lavest, eller tager den hurtige udvej. Når du først har besluttet dig for noget, hvad end det er dit drømmejob, eller om du bare har smidt fødderne op på sofabordet og skiftet til joggingbukser for dagen, er du urokkelig. Der skal rimelig meget til, før bægret flyder over hos dig, og selv om du kan tage enormt mange slag og meget modgang, skal man ikke tro, du ikke kan eksplodere.

I relationer med dig, der har Mars i Tyren, skal din partner eller dine venner være indstillet på, at tilpasning ikke ligefrem er din stærke side, og at det er næsten umuligt at få dig til at ændre tempo. Det er vigtigt for dig at have nok, både i forhold til penge, ressourcer og kvalitetsvarer, men også kærlighed og god sex. Du spiller sikkert og bruger de tricks, du ved virker. Hvis man kan sætte sig ud over Mars i Tyrens bestemthed, har man sig en (arbejds)makker, der er meget troværdig.

Tvilling

https://imgix.femina.dk/2021-03-01/TVILLINGer-1.jpg

Hvis du har Mars i Tvillingen, trives du højst sandsynligt bedst, når du jonglerer mange bolde i luften på samme tid.

For en person med Mars i Tvillingen er mental stimulation nødvendigt, og derfor kan du sagtens håndtere at have meget på tallerkenen – det er bare god hjernegymnastik for dig at få alt til at gå op i en højere enhed, og du nyder at have plads til at skifte spor, som det passer dig.

Ud over det er du meget omstillingsparat og trives faktisk bedst med skift og forandring.

Faktisk er det typisk for en med Mars i Tvillingen at have mere energi i perioder, hvor du har travlt og flere spændende projekter at tage dig til.

Du har en tendens til hurtigt at kede dig og blive rastløs, hvilket endda kan manifestere sig fysisk i form af nervøs trippen med foden eller urolige hænder.

Dit fokus er spredt vidt, men heldigvis er du nysgerrig og elsker en mental ‘professorterning’ eller udfordring, der skal løses.

Du er også et menneske, der har overblik, hvilket ses i måden, du som en fisk i vand færdes i sprogets verden.

Ingen kan tale og diskutere som en person med Mars i Tvillingen, de bruger nemlig deres lynhurtige vittighed og ord som våben og værktøj.

Både hvis du er under pres, eller når du skal opnå noget, bruger du dine ord som middel. Du letter dit hjerte ved at lade ordene flyde, og når du vil noget – for eksempel overbevise, score, forsvare eller angribe – så er det især dine velvalgte ord, der kommer dig til nytte.

I konflikter kan du med Mars i Tvillingen finde på at bruge et brutalt sprog, og din syleskarpe ironi vil knytte sylten på hvem som helst.

Mars i Tvillingens spredte og ufokuserede energi smitter en smule af på deres seksuelle liv. Du er en flirtende og sjov elsker, men også nysgerrig og videbegærlig og har af den grund ikke altid lyst til at binde dig til én person med det samme.

Dit ideelle job: Journalist, lærer eller andet, hvor viden formidles og videregives.

Hvordan du arbejder og tager handling: Du arbejder bedst, når du har mange muligheder og har flere planer på samme tid. Du opnår mål ved at bruge dine ord.

Krebs

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/krebs-1.png

Essensen for stjernetegnet Krebs er familien, og hvis du har Mars i Krebsen, vil du nok foretrække, at dit arbejde føles sikkert og hjemligt for dig.

Du er stærkt forbundet med din omverden og i særdeleshed menneskene, der er tæt på dig. Derfor er du i tilværelsen helhjertet, og når du gerne vil noget, så forpligter du dig til det på et dybt, følelsesmæssigt plan – både når det gælder mennesker, arbejde, familie og mål.

Du nyder at tage dig af dine kollegaer, ansatte, firmaet og klienterne, og ideelt for dig er det, hvis arbejdspladsen bliver en slags familie.

Udover dit reelle job føler du, det er din opgave at sørge for, at dine kolleger har det godt – når de har det godt, har du det godt.

Med Mars i Krebsen er din vilje til at handle afhængig af to ting – dels er dine beslutninger og "moves" bundet af, hvilket humør du er i.

Du er også en intuitiv person, der reagerer på stemninger, og som hurtigt ændrer kurs, hvis noget får dig til at føle dig usikker.

Du har også et enormt behov for at være tryg, før du gør noget. Hvis der er noget, der tænder dig af, så er det netop forandring, og især forandring, der går for hurtigt og over hovedet på dig.

Hvis du bliver provokeret eller på nogen måde føler dig truet, forsvarer du dig selv ved at lukke dig inde i skallen og smide folk ud af din tætte cirkel – passiv aggression er din spidskompetence.

Hvis du har Mars i Krebsen kæmper du nemlig ikke med næb og kløer og er heller ikke særligt god til konfrontationer, men derfor må man endelig ikke undervurdere dig og tro, du er svag – når du vil det, kan du være meget vedholdende.

Du er ikke en go-getter, men følger hellere strømmen og springer på, når du føler for det.

Også i din seksualitet går du i krabbegangs-cirkler rundt om nye muligheder og mennesker, før du, eller rettere sagt dine følelser, beslutter sig for, at det er tid til at rykke.

Når en Mars-Krebs føler sig tryg, sikker, og timingen er ret, kan de rykke bjerge.

Dit ideelle job: Arbejde i omsorgssektoren, kommunalt arbejde eller boligmægler.

Hvordan du arbejder og tager handling: Du arbejder og handler ud fra dine følelser og med opmærksom medfølelse for dine omgivelser.

Løve

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/lovinden-1.png

Hvis man blander passion og ildhu med et skvæt ego og en smule legebarn, så får du en Mars i Løven.

Personer med Mars i Løven gør sig bemærket, både fordi de ikke frygter at sparke døren ind, men også fordi de altid drysser guld og glimmer ud over deres projekter og arbejdsliv – de har en medfødt selvtillid og ved, at de er sat på jorden for at udrette store ting, så hvorfor vente med at gribe ud efter dem?

Mars i Løven har typisk masser af vitalitet og et veldefineret billede af, hvad de vil opnå, og derfor tøver de ikke med at føre sig frem.

Hvad end Mars i Løven vil være kunstner, CEO eller børnepsykolog, vil de næsten altid være den bedste. De er faste i deres meninger og har ikke tid til at beskæftige sig med trivialiteter, der ikke bringer dem tættere på drømmen om storslåethed og anerkendelse.

Mars i Løven egner sig godt til lederroller eller mentorroller for unge eller børn. Det er individer, der holder af at motivere, inspirere og sprede glæde, og de nyder generøst at dele ud af sig selv og deres optimisme til andre mennesker.

Derudover er Mars i Løven født med en passion, der netop er det, der driver dem. De er nærmest ustoppelige, da deres iboende flamme er den ressource, de har brug for for at indtage scenen.

Det betyder ikke, at alle med Mars i Løven er decideret opmærksomhedskrævende eller dramatiske, men derimod at det blot er deres sunde, velplejede ego, der fortæller dem, at de er berettigede til at blive beundret for deres arbejde.

Man må dog være opmærksom på, at go-getter-attituden godt kan komme til at virke kommanderende på omgivelserne, hvis formål i livet ikke er at klappe i hænderne over det, Mars i Løven bedriver.

Man skal passe på ikke at støde Mars i Løvens stolthed og ego – hvis du har en kollega med dette Marstegn, må du endelig give kritik med måde og omtanke.

I kærlighed og parforhold er Mars i Løven en ’sucker’ for en partner, de ser godt ud med, og de elsker at blive badet i rigeligt med kærlighed og lovprisning.

Dit ideelle job: Kreativt arbejde, f.eks. design, pædagog, lederjobs.

Hvordan du arbejder og tager handling: Med Mars i Løven handler du med vitalitet, selvsikkerhed og overskud.

Jomfru

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/jomfru-1.png

Ligegyldigt om det viser sig gennem post-it’s, papirclips og farveopdelte dokumenter på skrivebordet, eller om du bare har en helt særlig måde, tingene skal gøres på, så er overskriften for dig med Jomfru i Mars: perfektionisme og systematik.

Med Mars i Jomfruen er du stensikkert praktisk anlagt og produktiv, og du elsker at dykke ned i arbejdsopgaver, hobbyer og projekter, som dækker dit behov for detaljer og for at have orden.

Du elsker følelsen af at være til tjeneste og at have et formål med det, du laver. Derfor kan du med Mars i Jomfruen sagtens nyde “kedeligt” og repetitivt arbejde, så længe du kan se, hvad dit arbejde bliver til, og fornemmer, at du gør tingene lettere for andre.

Der er nemlig få, der arbejder både hårdt og ned i detaljen, som Mars i Jomfruen gør.

Det er vigtigt, at tingene bliver helt perfekte efter dine standarder – selv hvis det betyder, du skal gå på kompromis med både dit fysiske og mentale velbefindende.

Mars i Jomfruens perfektionisme og analyseevne er til stor gavn, men kan også blive en forbandelse. Du kan på den ene side hurtigt skille en opgave ad og se, hvad der skal til for at få hjulene til at køre.

Er soveværelset ikke indrettet hyggeligt, er det naturligvis, fordi sengen vender væk fra døren, og hvis du gør filterkaffen klar aftenen inden din tidlige morgenvagt, kan du sove fem minutter ekstra.

Du har dine metod og ved, hvad der virker, derfor er du også meget beskyttende over for disse systemer og tilgangsmåder.

Det kan blive udmattende for dig i længden, hvis du ikke lærer at ryste på skuldrene en gang imellem og skrue ned for nerverne og perfektionismen.

Du bliver sjældent direkte aggressiv eller hundser rundt med folk, men når du bliver antændt – enten af at have for meget eller for lidt på tallerkenen, eller fordi du bliver for besat af detaljerne – bliver du overkritisk og stiller umulige krav.

Mars i Jomfruens seksualitet er præget af deres ‘servicemind’, og de er meget optagede af at tilfredsstille deres partner.

Dit ideelle job: I medicin- eller sundhedsbranchen, arkivist, sekretær eller bogholder.

Hvordan du arbejder og tager handling: Systematisk, med øje for detalje og rutinepræget. Du stiller dig selv til rådighed, når du kan se, der er brug for det.

Vægt

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/vaegt-1.png

Når Mars står i Vægtens tegn i et horoskop, er det, som om der bliver sat en kæp i hjulet på stridsvognen.

Når Mars råber “Til angreb!”, bakker Vægten tilbage, reflekterer og overvejer, hvilket træk der er smartest at tage næst.

Mennesker med Mars i Vægten er motiveret af at skabe harmoni og skønhed, og hvis de kan se og mærke, at situationer er ude af balance, træder de i handling.

De tager aldrig overilede beslutninger og bevæger sig faktisk ikke, før de har gennemgået alle tænkelige scenarier og været på ”den ene og den anden side” flere gange oppe i hovedet.

Deres evne for retfærdighed og det medfødte fairness-kompas gør dem gode til konflikthåndtering, kompromiser og til at regne ud, hvilke problemer der kan opstå i givne situationer.

Til gengæld er det en udfordring for dem at konfrontere de udfordringer, der ligger på vejen, da handlingen for det meste bliver i idéfasen.

Mars i Vægten kan have en tendens til at være ubeslutsom og passiv – især har disse mennesker svært ved at udtrykke deres vrede.

Man må ikke glemme, at Mars i Vægten, på trods af sin diplomati, stadig er et menneske med aggressioner, der skal et sted hen.

Det chokerer dem dybt, når folk omkring dem opfører sig groft og udiplomatisk, og derfor kunne de aldrig selv finde på at overfuse nogen eller få et udbrud – hvis de gør, er det sikkert på en temmelig civiliseret måde.

I stedet bliver de passivt aggressive med spydige kommentarer, bagtaleri og ‘ikke-komplimenter’.

I arbejdsmæssige relationer trives Mars i Vægten med at bruge deres mægler-egenskab og se balancen udligne sig for øjnene af dem.

De er velegnede til arbejde, der kræver sans for retfærdighed, især dommerstand, eller rådgivning og kommunikationsarbejde, hvor de kan bruge deres mæglerevner.

Mars i Vægten har også proportionssans og øje for skønhed og kan derfor blive talentfulde designere eller indretningsarkitekter.

Mars i Vægten er sjældent solo, og partnerskab og selskab generelt er enormt vigtigt for dem.

Både seksuelt og i arbejdsmæssige sammenhænge har de behov for et modstykke, der inspirerer dem, og som kan være deres anden, afbalancerende halvdel.

Dit ideelle job: Dommer, mægler, fag inden for design eller indretning.

Hvordan du arbejder og tager handling: Du tager ikke handling, før du har overvejet alting nøje, og du arbejder for at skabe balance.

Skorpion

https://imgix.femina.dk/2021-03-01/skorpionen-1.jpg

Mennesker, der er født med Mars stående i Skorpionens tegn, har uanede mængder af indre stamina og et enormt begær efter virkelig at leve livet med alt, hvad det indebærer.

Smerte, tabuer, kærlighed, liv, død, sex – bare hæld på! Få ting skræmmer Mars i Skorpionen, for de har en utrættelig viljestyrke og evnen til at rejse sig og angribe deres mål fra en anden vinkel, når de slås i gulvet.

Mars i Skorpionen søger intensitet, og de er mennesker, der oftest opnår det, de vil have, på grund af deres beslutsomhed.

De med Mars i Skorpionen behersker med stor selvkontrol den følelsesvulkan, der ulmer under den krusningsløse vandoverflade, og ligegyldigt hvor kaotiske omstændighederne er, virker de altid samlede udadtil.

Bag kulisserne er Mars i Skorpionen dog meget opmærksomme på deres omgivelser og har altid følehornene ude.

De forsøger at opsnappe andre menneskers signaler og bruger de informationer, de indsamler, til deres egen fordel – både på godt og ondt.

Mars i Skorpionen har ikke noget behov for, at tingene skal være nemme eller enkle, for de er født med en naturlig skepsis, og de ved, at livet er hverken nemt eller enkelt.

De har en tendens til at blive mistroiske og kyniske og er af den grund altid et skridt foran andre.

De er stædige og bestemte og har en livsfilosofi, der er temmelig sort/hvid – her er ikke tålmodighed til kompromiser eller nøjsomhed, og Mars i Skorpionen stoler mest på sin egen mavefornemmelse og måde at gøre tingene på, hvilket gør dem uimodtagelige over for andres råd og hjælp.

I arbejdsmæssige relationer betyder det, at man med Mars i Skorpionen arbejder bedst, når man får lov at have sit eget ansvarsområde eller at være selvstændig.

Det er også vigtigt for dem med dette Mars-tegn, at de er passionerede, og at komme til bunds i deres arbejde.

De giver sig altid 110 % og har brug for blod på tanden, og at lysten til at gå dybere bliver fodret hver dag i alle aspekter af deres liv, ellers vil de ikke føle sig i kontrol.

Mars i Skorpionen er nærtagende og føler vrede dybt, men har sjældent pludselige vredesudbrud – så smider de hellere folk ud i kulden.

Dit ideelle job: Mars i Skorpionen egner sig til dybdegående arbejde eller jobs, der er magtbetonede; tænk forskning, psykologi, sexologi eller forvaltning af penge.

Hvordan du arbejder og tager handling: Du arbejder med intensitet og med et behov for at være i kontrol. Du tager handling baseret på mavefornemmelsen.

Skytte

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/skytten-1.png

Med flere jern i ilden, stor eventyrlyst og begejstring og et kortvarigt fokus har de, der er født med Mars i Skyttens tegn, kurs mod horisonten.

De er instinktive, impulsive mennesker med gang i, og de er i høj grad styret af deres egen indre filosofi om, hvordan livet bør leves.

Ærlighed, selvstændighed og handlefrihed er i højsædet for disse mennesker.

Måske vil de lære at steppe den ene dag, studere Sokrates den næste, og dagen efter har de måske fundet sig en ny interesse.

De ser tilværelsen som et tag selv-bord, men det er vigtigt for Mars i Skytten, at det, de laver, interesserer dem.

Til gengæld brænder deres flamme ikke ret længe, og det er let hurtigt at miste fokus med dette Marstegn. Heldigvis kommer de lige så hurtigt igen, da de er ambitiøse og har store tanker om fremtiden.

Det er ofte udland og rejse, der trækker i dem – det er ikke nødvendigvis her, man finder “villa, vovse og volvo”-typer, da Mars i Skyttens sjæl ofte higer efter noget, der er større end dem selv.

Derfor har de et enormt behov for perspektiv i arbejdsmæssige situationer og interesserer sig ofte for religion, filosofi, rejse eller bare højere uddannelser.

Hvis Mars i Skytten bliver for længe det samme sted, bliver det høje tempo forvandlet til rastløshed, og hvis opgaven keder dem, bliver de simpelthen dovne – at flyve fra blomst til blomst er det, der passer dem allerbedst.

Mars i Skytten fokuserer næsten altid på vejen foran dem – hvad de skal gøre næste gang, hvor de skal hen, og hvordan de kommer videre – hvad de har gjort, og hvad der er sket, er ikke længere relevant.

Deres måde at komme frem i livet er således en, der handler om optimering og om netop bare at komme frem.

Når man ansætter én med Mars i Skytten, skal man kunne se gnisten tænde i øjet på dem, når de hører om stillingen.

De kan komme til at overdrive, så deres umiddelbare begejstring er en bedre indikation for, om de har lyst til at dvæle ved netop ‘denne blomst’, end deres ord vil være.

Man skal også vide, at Mars-Skytten kan slå fra sig og ikke just bryder sig om at blive kommanderet med, derfor gælder det også i kærlighed, at de flygter over alle bjerge, hvis man prøver at holde én af dem for fast.

Dit ideelle job: Præst, advokat eller guide.

Hvordan du arbejder og tager handling: Du er altid fokuseret på næste skridt og er hurtigt både ude og videre.

Stenbuk

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/stenbuk-1.png

Hvis du har Mars i Stenbukken, er du en seriøs slider

Du er den perfekte ansatte, da du har en medfødt ansvarsforståelse og en opfattelse af, at intet kommer let, men at alt kan opnås gennem hårdt arbejde.

Man skal lede længe for at finde nogen mere pligtopfyldende og selvkontrolleret end dig, og du vil både arbejde overtid og stemple dokumenter i det uendelige, hvis det er det, der skal til.

Du har enormt veldefinerede ambitioner og besidder en naturlig underspillet, stille styrke, der signalerer til andre, at man ikke skal komme på tværs af dig og dine mål.

Du har kurs mod toppen af bjerget og er villig til at bruge hele livet på at nå derop, ligegyldig hvor lang tid det tager (og det kan tage lang tid for Mars i Stenbukken).

Du hader alt, der går til spilde, hvilket vil sige, at du sjældent risikerer noget, eller tager mere, end hvad du kan bære.

Du holder dig ikke kun tilbage, når du skal fokusere på dine mål, men du er også meget sparsommelig med at bruge for meget tid på aggressioner, seksualitet og selvforkælelse.

Du er hverken kold eller kedelig, men blot enormt fokuseret på det virkelige, materielle og praktiske, og i din bog giver følelsesmæssige udbrud og impulsivitet ikke altid pote i den givne situation.

Vreden udtrykker du som regel i form af autoritær belæring og for det meste på en rolig og samlet måde.

Selv om du ikke viser det med følelser, er du sensuel dybt inde, og du tager sex og relationer lige så seriøst, som du gør med arbejde.

Med Mars i Stenbukken har du mere end nok tålmodighed og foretrækker strategier og planer. Bjergets top når du langsomt, men sikkert – fra sten til sten, et hop ad gangen.

Styrken og udholdenhed er også kendetegn for Mars i Stenbukken, og det kan tit gøre livet til en noget tung og trist affære for dig, da du har en tendens til at være hård mod dig selv – husk, at luksus er i orden en gang imellem, selv hvis det bare er en kortvarig fornøjelse.

Dit ideelle job: Alt arbejde, hvor du kan arbejde dig op gennem hierarkiet eller kan lære fra dig af dine erfaringer – for eksempel lederjobs.

Hvordan du arbejder og tager handling: Sikkert, tålmodigt, ambitiøst og efter nødvendighed.

Vandbærer

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/vandbaerer-1.png

Mars i Vandbæreren svømmer mod strømmen.

De er aldrig blege for at dele ud af og overraske folk med deres innovative, unikke og sommetider skøre idéer.

Det er blandt mennesker med dette Marstegn, vi finder reformister og rebeller, som ønsker at gøre op med traditioner og ‘sådan har vi altid gjort’-mentalitet.

For Mars i Vandbæreren kan trangen til pludselig at forandre noget komme som lynet fra en klar himmel, og når de først bliver opmærksomme på udslidte mønstre og stagnation, vil der ikke gå længe, før hele arbejdspladsen for eksempel har fået pitchet idéen, om ikke man skulle indrette kontoret efter feng shui-principperne, eller om de skal tage chancen med en helt ny forretningsmodel.

Selv om de er superindividualistiske, er de også flokmennesker, der er dybt forbundet til de fællesskaber, de er en del af – især de større.

Mars i Vandbæreren værner stadig i høj grad om deres egen selvstændighed og unikhed og ser det som en gave at give andre mennesker friheden til at være sig selv.

Alligevel ved Mars i Vandbæreren også, at man sammen kan det hele, og de er motiverede af større, mere fundamentale forandringer.

Vandbæreren er et lufttegn, som er styret af hovedet, så når Mars står her, er det for det meste mentale sysler, hvor intellekt og nyskabelse kombineres, der tiltrækker for eksempel arbejdsområder som teknologi eller videnskab.

Mars i Vandbæreren er ikke aggressiv, men idérig og får som regel, hvad den vil have, på sin egen måde.

På den arbejdsmæssige og personlige front kan Mars i Vandbæreren derfor også være temmelig stædig på trods af sit kollektive storsind.

De prioriterer at have deres plads og føler sig spærret inde, hvis folk forsøger at ændre måden, de gør tingene på, eller hvis nogen prøver at regne dem ud.

Kommer man til at gøre det, skal man bare vente og se, hvad Mars i Vandbæreren finder på at hive op af hatten, som vil modbevise alt det, du troede, du vidste om dem. Seksuelt er disse individer eksperimenterende og tiltrukket af nyt.

Dit ideelle job: Alt nyskabende, aktivisme, hjælpeorganisationer, videnskab eller teknologi.

Hvordan du arbejder og tager handling: Du er en enspænder og fører dig frem i verden med din usædvanlighed. Du følger dine egne regler, men gør, hvad du mener er bedst for fællesskabet.

Fisk

https://imgix.femina.dk/2021-03-05/fisken-1.png

Mars er planeten for handling og det at gøre sig gældende.

Fisken er et intuition-styret tegn, og derfor er det to modstridende kræfter, der mødes, når Mars står i Fiskens tegn.

Mennesker født med dette Mars-tegn er generelt blide og hjælpsomme, og deres ønsker, følelser og mål ændrer sig konstant, alt efter hvilket humør de er i.

Mars i Fisken føler ikke bare sig selv, men også alle de mennesker, de omgås, de er enormt empatiske.

Dette er sommetider forvirrende, og derfor holder Mars i Fisken sig oftest i baggrunden, da de enten har travlt med at hjælpe eller har brug for større overblik, før de handler.

Afhængig af modenhed og resten af horoskopet kan Mars i Fisken sommetider synes, det er nemmere at underlægge sig dem, der råber højt, og som har et klarere billede af, hvad de vil have.

Mars i Fisken ved nemlig ikke altid, hvad de selv vil have, og handler sjældent for at opnå materielle eller fysiske gevinster, men nærmere af ren godhed.

Mennesker med denne placering kan motiveres til handling, når de modtager ‘tegn’ og beskeder, der kommer fra noget højere end dem selv. De tager drømme og åndelighed seriøst.

Mars i Fisken har svært ved at blive vrede på andre, da de forstår, hvorfor mennesker handler, som de gør – derfor kan aggression og vrede blive en dødssynd ifølge dem.

Derfor er det nødvendigt, at Mars i Fisken finder en måde, de kan udtrykke sig på, så følelserne ikke hober sig op og flyder over.

For mange Mars i Fisken vil kreativitet, kunst eller musik være et sikkert sted, de kan flygte hen og være helt uden dårlig samvittighed.

Mars i Fisken elsker at komme andre mennesker til undsætning, og de ønsker at bringe mere medfølelse og kærlighed til verden, hvilket er derfor, de egner sig godt i hjælper- og helbrederroller.

Det kan være svært at finde et job, der passer til den kommende og gående energi og motivation, men at gå den indre vej kan derfor også være en god idé for én med denne placering.

I seksualiteten er Mars i Fisken hengiven, og de kan, ligesom med alle andre aspekter af deres liv, komme til at strække sig lidt for vidt for at imødekomme andre.

Dit ideelle job: Musiker, plejer eller noget inden for spiritualitet.

Hvordan du arbejder og tager handling: Intuitivt og i et flydende tempo.

Læs også